Kändisar i startgroparna

Hej kära du!
Igår hade jag en yberhärlig dag! Haha nej, men kvällen däremot blev naaajs.
 
 
 
Dagen började otroligt panikartat eftersom kläderna jag prompt skulle ha på mig till kvällen låg i tvättkorgen... Mamma och jag hjälptes sedan åt med att tvätta tusen kilo tvätt i tvättstugan. Eller i alla fall 4 fulla IKEA-kassar. En viss (kisse)katt vid namn Magic såg till att få en helt egen IKEA-kasse då det är superkul att få vara med och hoppa i rena sängkläder efteråt.
 
 
Såklart missade vi att lägga i de viktigaste kläderna (min outfit) i den första maskinen och detta resulterade i ett galet "uppochnerspringande" i trapporna för att hålla koll på om min kavaj och blå fladdertröjja någonsin skulle hinna bli torra innan klockan halv fem då jag skulle börja jobba. Nepp, sån tur hade inte jag!
Men väl framme fick vi i uppdrag att "glamorösiera" greenroom med frukt och törstsläckare. Frida, jag och en kille som jag tror hette Tobias gick till kvarnen och inhandlade dessa förnödenheter. Pris: 483 kr. Komiskt hur fel vi packade, Tobias tog all dricka i en enda kasse och frukten i en annan.. Det resulterade i att jag bara fick bära en ensam ananas tillsammans med 4 tomma plastkassar.
 
 
Väl inne i greenroom fick vi plocka fram våra estetiska sidor för att skapa den mest praktfulla fruktskålen genom tiderna, dock var skålen förfärligt liten! Irriterade mig något otroligt på denna pytteskål.. I alla fulla fall så tog jag med mig ett överdrivet barnsäkert inbrottssäkert vindruvepaket fram till en vattenkran för att spola av dem alla läskiga besprutningsmedel och giftigheter. Tänkte att det nog inte syns om jag tar och äter en, eller två eller tre... Slutresultatet blev snyggt och vi kände oss både duktiga och produktiva som artistvärdar ;)
 
 
Efter det gick vi runt på UKK och såg oss omkring. Plötsligt dök det upp en hel barnaskara som gick luciatåg. Åh, de var så söta, mindes då jag var så liten (gick i 3:an) och fick gå mitt första luciatåg. Smälte lite i hjärtat. :') Barn är så oförutsägbara, de ska gå stilla och sjunga men vissa gör inte alltid det, deras tankar flyger iväg till en helt annan värld när de ser sig omkring i den stora byggnaden och vinkar med sina små händer till publiken. Jag var ett sånt barn, visst var jag ett lydigt barn (oftast) men jag gjorde inte riktigt alltid det man förväntade sig.
 
 
Banden började spela. Först "Kids on the run" och sedan "Filip Åhlman". De båda banden var väldigt duktiga. Kände att dessa personer kan komma att ha en riktigt häftig framtid i musikvärlden. Hoppas verkligen det och även om de inte gör det är jag ändå glad för att de gjorde min kväll mysig och fyllde min själ med livemusik :)
 
 
När spelningarna var över gick Frida och jag fram till killarna ur Kids on the run och frågade om de hade lust att hänga med oss ut efteråt. Bytte mobil med en av dem och fick hans nummer. De skulle höra av sig när de var klara här. Så efter någon timme fick jag ett sms, sedan tillbringades stor del av kvällen på Apertiff. :) Vi blev bjudna på dricka och kvällen blev möckätt trävlig!
 
 
Som vanligt tar man sig till närmaste snabbmatskedjan McDonald's efteråt. Jag förstår verkligen inte varför man ska sluta vid svältgränsen efter några timmar pga lite dricka, men så är det! Köpte pommes och nån nyhet som hette spicycheese.. hotcheese.. spicy.. balls.. öh, nåt sånt i alla fall. De var jätteäckliga, rekommenderas icke! Gick fram till ett random bord och sa att jag inte alls tyckte om dessa och frågade om de ville ha dem. De blev jätteglada och sa "TACK MANNEN!!" "JA, TACK BROR!!" På vägen tillbaka tänkte jag: Vad kul att de blev glada men... varför säger folk alltid bror och inte syster? förvirrad.. Det mest logiska svaret får bli: "Fuck logic"
 
 
Fick en fin flätaa av Frida men ingen näsa :(
 
 
 
"Kids on the run"
 
 
 
"Filip Åhlman"
 
 
På Edenbergs
 
 
 
 
Enjoy
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback