Kaffe + SJ ger ingen bra effekt...

(Y)
Orson – So Ahead Of Me
 
 
Helt okej dag (till en början). Det har varit den piggaste dagen på hela veckan trots att jag somnade runt 24 inatt! Fast, kan nog bero på att jag hällt i mig kaffe hela dagen. Detta gjorde också att jag kände mig överpigg och glömde bort saker lite då och då. För mycket coffein är inte bra för mig...
 
 
Såg en man som gick på promenad med sin hund längs med spåret.
Tur att det inte kom nåt tåg, då hade de ju inte levt längre...
Meneh, det var ju tur det.
 
 
Igår kväll träffade jag Johan och vi gick till Pub 19 där En Poppel skulle uppträda. LÄNK: - En Poppel – Oh Children
Hade blivit inbjuden av Amandus att komma och kolla på dem! Kvällen blev jättetrevlig då den fylldes med kuldans, härlig musik, träff med både vänner och andra bekanta samt armbrytarkrig som ingen kunde vinna (tyvärr).
 
 
Tillbaka till idag ----> Tappade min tur-och-retur-biljett till tåget hem, fem minuter innan det skulle gå. Greps utav panik. Blev såå jättearg på mig själv för nu skulle jag behöva betala pappa extra bara för att mitt minne klumpedunsar. Fis. Pappa: "Nu blir du skyldig mig 80 kronor.." Jag: "Mmmh, jag vet -.- " Kanske tappade jag den på vägen då jag hamnade lite på efterkälken när vi var på väg mot pendeln för 20 minuter sen. Men jag var verkligen tvungen att ta kort på månen, den såg så vacker och lycklig ut mot den ljusblå himmelen. Fick ju springa ikapp pappa på den hala is-asfalten sedan... Det ända jag minns är att jag sprang efter och skrek " Aaah jag döör ! Jag kommer dö! ... Hah! Jag dog inte!" Osv... Kommer nog ärligt talat aldrig att växa upp helt..
 
 
På tåget kokade jag utav ilska, ville slå på något.
Blev inte heller gladare när det luktade jättemycket svett överallt så vi fick byta vagn. Hamnade sedan mittemot en kvinna i serisrosa kavaj som käkade nötter. Hon blev varje gång tvungen att sträcka sig en meter  för att få tag på varenda nöt hon sedan snabbt snaskade i sig utan att slita blicken från sin skvallertidning. Blev med ens arg igen då jag tänkte "MEN ÅH, flytta nötpåsen närmare!!!!" Sen hostade hon till (antagligen för att hon fått en nöt i halsen, ja, tänk om vi hade haft nötallergiker här på tåget! DÅ hade du suttit riktigt illa till stumpan.)
Efter hostandet började hon att dra in snor i näsan så att det praktiskt taget sorlade.. Därefter började en gubbe som satt på sätet bakom mig att hosta. Det lät som att han höll på att dö. Inte slutade han heller, det lät ungefär såhär: "ÖHHM... UH-ÄÄÄHHHH!! *Snörvel* Aahh....*suck*...UHÄH....*harkel*..*suck*..." Detta fick mig att dra upp halsduken över näsan och muttra för mig själv: "Människor är så jävla äckliga..."
 
Såg sedan kontrollanten komma gåendes. Plockade snabbt fram min nyinköpta överbetalda biljettjävel och placerade den bredvid min väska. Sa sedan till pappa: "Bäst för honom att han tar sig en titt på min biljett nu när vi varit så duktiga och köpt en ny..." När det var vår tur att visa upp våra betalningsbevis fick min lilla rättighetshandling ca 0.005 sekunders uppmärksamhet, sedan hasade han slappt vidare. Mitt tålamod sprack och jag kunde inte låta bli att utbrista: "See!? Jag kunde fan ha hållt upp toalettpapper framför karln och han hade inte ens sett någon skillnad!!"
Kvinnan mittemot skrattade.
Sen kom vi till Uppsala tack och lov.
 
 
Vi svängde in en snabbis på det nya Coop inne i den nybygda gallerian vid stationen.
Uppmärksamma er på detta nedan!
Är de inte söta så säg?
 
Hehe javisst är de det. Men om dessa kostar 4.90 st blir det ca 36kr per liter.
På vägen hem gick vi och diskuterade hur affärer försöker lura på oss att köpa onödigt dyra saker.
Pappa: "Varför skriver de i sånna fall 4.90? Varför inte bara 5kr! De kostar ju inte 4.90! Utan 5! Det blir ju 5 i kassan!"
Jag hakade snappt på denna butterhet eftersom jag redan var "in tha moode". Jag svarade: "Ja, men de där 10 örena gör ju skillnad, i alla fall när du betalar med kort. Köper du 10 st små cola-or sparar man ju en krona! Eller så köper man en stor liter cola istället.. Så sparar man en massa pengar.."
 
Då kan man lika gärna köpa 2 liter Coca Cola för ...15kr? Luuuurendrejerier säger jag bara! Låt er inte luras gott folk! By the way så gillar jag inte cola så mycket alls faktiskt, dricker hellre vatten. ;)  :(
 
 
 
Tro mig när jag säger att himmelen var SÅHÄR blå!
För den var det.
Dock fanns där ingen gul snö.
 
 
Nu ska jag duscha och uppleva det nya shampoot jag köpte för 216kr. Måtte det bevara min nya hårfärg!
Hejs bajs.
 

Et cetera, et cetera, et cetera.

Tja Tja Blogge-N! Här kommer lite updates om mitt liv. Mors
 
 
Lördag tidig morgon. Klockan 10.00 skulle biljetterna till den episka "Studentfesten" som inte har ett annat namn än självaste STUDENTFESTEN släppas. Jag som inte är en tidsoptimist då det gäller att hinna i tid någonstans ville vara där tidigt. De andra sa inte ens emot eller jo, till en början tänkte vi att vi skulle vara där halv 9. Men det slutade med att vi bestämde oss för halv 7 istället. Vi anlände 06.20 sisådär och blev därmed Grupp 2 i den någorlunda nyfödda kön..
Tio minuter senare hade kön blivit 10 meter lång ungefär. Vi hade SÅN galen TUER!! Resultet utav vår tappra uppgång - we got some tickas hihi. Vår plats blev inhägnad utav staket (vip) heh. jo.
Vi bredde ut alla våra filtar så att det blev ett golv, sedan satt vi (sov) på vårt fina golv. Möjs. Vi slapp stå. Ah.
 
Trött men glad! Vi satt och åt frukost här :)
 
 
 
Balla ur
 
Min ryggsäck såg lite trött ut så den fick vila i min stol.
 
 
 
 
 
Välförtjänt!!
 
Kvällen därpå gick vi ut och festade på saluhallen och hade det mycket trevligt (i alla fall dem) jag var tyvärr tvungen att åka hem då min klänning skavde mina armar något så hemskt. Jag brann nästan upp..faktiskt.
Men men den dagen var den sorgen! ;) Aj had a good tajm anyvajs.
 
 
Morgonen efter berättade min mage för mig (genom att låta som en döende val) att den inte alls var glad.
Eftersom jag inte "fylleåt" så kändes det som att jag höll på att svälta ihjäl. Hade ätit dåligt dagen innan också.
 
Kl sisådär halv 1 släpade jag fram ALLT som såg aptitligt ut på köksbänken.
Tänkte:
"HÄR SKA DET MINSANN FYLLAS PÅ MED FETTRESERVER!"
 
Resultat!
Låg sedan hela låånga dagen och glodde film, dokumentärer om konstiga människor samt makeuptutorials. Åhhhh vad underbart det var då... Det var BÄTTRE förr!
 
Justeh! Igår färgade jag HÅRET! Igen. 
Denna gång var det riktig färg, ingen jäkla toning inte.
Håret är fortfarande platt som en pannkaka medans jag sitter och skriver detta inlägg, undrar hur det kommer se ut sen när jag duschat och det blivit "fluffigt" igen. HÅHÅH! så EXALTERAD.
Tog bilder genom processen för att kunna lägga upp här!
Sådeså. Inte för att jag vill bildbomba.. Men detta är MIN blogg. Och ni som läser den är så fruktansvärt underbara som har viljan att orka kolla på allt jag lägger upp!
Åh, skulle bara vilja veta vilka som läser den någon gång..! :)
Jaja, nog med smörande eller ... "rövslickande" som låter så hiskeligt äckligt när man säger det..
 
 
Här får jag både blonda och svarta slingor ilaggt.
Fast det kändes som att håret förbereddes inför en rutt uti rymden.
 
Tjoh gott folk. men TA en köpp kaffä! Fän.
 
Blött men ... coolt?
 
Haha måste medge att det blev mörkare än jag tänkte mig innan men jag är nöjd i alla fall!
Håret är randigare i verkligheten. Rätt så sprakigt!
 
 
Idag (Tisdag) började jag återigen att jobba på jobbet i Sthlm. Det är inte det roligaste må jag säga men alla är trevliga och roliga. Jobbar som sagt på Phonak. Ett hörapparats företag. Idag agerade jag som sorteringsmaskin och skalbytare. Jippi! Nej.
Det är kluuuurigare än du tror! Inte som LEGO 3+
 
Tänk hur kul man kan ha det på tåget på väg till sthlm vaaa.
Kolla bara här. CHECKA idén alltså.
 
Bara jag som tänker Dafuq..?
Skulle du vilja bli nersövd i en tandläkarstol? Inte jag i alla fall.
Nej...
 
"Thihhiw ;3 ahmen dueråååälskling, ska vi inte ta en truddilutt i tandläkarstolen dåva?"
"Heheihe, jo. Kan nog bli myys..."
 
 
 
Lyssnade på musik (på hög ljudvolym) när jag läste detta.
Skrattade högt.
Störde hela tåget.
Fjärt
._.
 
 
Pigg och glad efter slisksött chokladkaffe. Slapp dricka upp, mej glad.
 
Fingerfärdigt arbete här ja.. bara 50 till!
Tillåt mig att småle  småstöna.
 
 
Får snart åka hem innan jag blir hjärndöd på riktigt.
Derp.
 
Musiktips!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Här nedan har ni de vanligaste spellistorna som jag lyssnar på varje dag.
Subscribe-a om du har lust.
VARNING!
Du måste inte. Det är ett fritt land.
 
 
 
Jättebäst musik som jag lyssnat på idag.
 
 
 
 
 
 
 
Såatteh.
Vi jagade en blå buss på vägen hem. Det var kul.

Happy Valentines DAY! x 1<3<3

Glad alla hjärtans daaag!! Heelt otroligt fin dag. Tänkte i morse att denna dag inte skulle bli särskilt speciell i jämförelse med alla andra dagar. Hade inget planerat egentligen så jag tog dagen som den kom, vilket blev med storm! Eller den tog mig med storm kan man nog säga.
 
Då jag kom till skolan fortfarande morgontrött hade hela glasentrén prytts med alla underbara glada röda och rosa färgnyanser. I was in heaven gott folk.
Olika föreningar bjöd på geléhjärtan, lät en skjuta på "heta" kändisar med en kul kärleks-armborst, andra bjöd på cider. Och så såldes det PEGASEN! Vackraste pegasentidningen jag sett eftersom både framsidan och baksidan var prydd med kort som vi fina ungdomar hade skapat! (inte jag, jag hade lektion när detta genomfördes.. -.-) 
 
Köpte glatt pegasentidningen utan att oroa mig över min ekonomi (eftersom jag fick låna en slant) så bar det iväg till närmsta bänk med en cidermugg i handen och ett glatt smile på lättarna för här skulle det minsann LÄSAS! Även min kreation fanns med, blev überglad!
 
Froggan gillart.
 
Strax därpå blev jag ivägdragen utan att veta riktigt varför. Jag skulle tydligen "få" något. Inte kan väl jag? Tänkte jag. Men JO VISST! Fick en plastpåse som innehöll ett sött litet specialvikt kort där det stod (med söt skrivstil) " =D För att rosor är fina, för att du är fin och... för att jag vet att du älskar CHOKLAAAD!!! <3" Dog av lycka. Minns inte riktigt men jag tror att jag hoppade runt. Det är vad mitt hjärta gjorde i alla fall. En hemlig beundrare? Herreminjöstanes! Tog dock inte så lång tid innan jag listade ut vem denne finelifina person var ;)
 
 
Lååång dag, lååång svenskalektion MEN. På lektionen ringde ett blommogram. Believe it or not. Men mitt hjärta hoppade till som aldrig förr.
Blommorna skulle levereras vid dörren innan jag kom hem. Otroligt, vilken lyx.
 
Tänkte berätta lite snabbt om vad vi gjorde på Etik & Livsfrågor (underbart ämne).
Vi har nyss fått göra och redovisa en bild som skall representera oss, för vilka vi är. Har inte fått med allt såklart här men.. Ja, en liten översikt om vem jag är ska ni få här!
 
1. Häst: Jag tycker om att rida, dock blir det allt för sällan + att det är dyrt.
2. Grön noshörning: Urflippat men poetiskt, gillar konst och det abstrakta weirda här i livet + att jag själv är lite konstig och tycker om... sånt.
3. Nagellack på kvinnans hår: Ska färga rött på måndag.
4. Fundersam kvinna: Jag är en tänkare och jag kan säga att ibland blir det för jobbigt, jag har svårt att sova.
5. Konstig sminkväska: Jag har en passion för smink, älskar att sminka mig då det är en konstart.
6. Gömd blomma som sticker fram: Blommor finns i alla färger och de står för mycket, det vackra här i livet. Pure beauty, även att alla är fina utan smink.
7. Skyskrapor: Sikta högt FÖRFAN!
8. Säng: Jag älskar att sova, gärna lääääängeeeee (men försover mig ytterst sällan).
9. Örn: Jag drömmer om att få vara fri, leva i ett fint förhållande, gärna min själsfrände så att vi båda kan växa tillsammans på ett själsligt plan.
 
Och det var det!
 
Kom hem ganska så sent ikväll. Min vän håller på att spela in en kortfilm där jag spelar Ellin som blir kidnappad utav en schizofren man.
Mer säger jag inte... ;)
Väntade vid min dörr så snällt!
 
Denna fagra blomma fanns innuti!
 
SAMT GODIS ååååhh!!!
Gillar dig! // Tant Rut..
...jahaja
 
 
Så har man settlat in då!
Här får chokladrosen bo! (tillsammans med min läskigt bevuxna födelsedagskaktus)
 
Och här får rosen bo, i min myshörna till nattduksbord! Mihihi
Mysigt, huh ? ;)
 
ÅhJA!     :DDDDDDD
 
 
 
 
 
 
 
 

Lång dag. Bekväm hemkomst

Howdy partners!
 
Har inte haft så mycket att uppdatera om de senaste dagarna och mitt liv är allmänt segt just nu. Har jag berättat att jag ska färga håret rött? Nu är det i alla fall bestämt. På måndag nästa vecka smäller det! Ja, som fasen i min plånbok i alla fall. Kommer gå på 1600kr ungefår... Jag lovar att lägga upp före och efter bild :)
 
Somnade nästan i skolan idag. La ner mitt huvud i armarna på religionslektionen och kände flera gånger hur tröttheten sög tag i mig och ville dra mig med till drömmarnas land. 
 
Kom precis hem. Härligt. Satte på en kopp te, bredde några surdegsknäcke-mackor, sminkade av mig dagens utseende och kröp ner i sängen och nu ligger jag här och njuter! Redovisningen på religionen gick ut på att vi i olika grupper presenterar olika religiösa sekter runt om i världen. Vissa är vänligt sinnade men de flesta verkar vara sneaky demostrativa och destruktiva läskiga grupper som hjärntvättar många. Jag är rädd för sekter...
 
Skål! Ehöh
 
Om vi nu kanske ska ha Asiatiskt tema på vår studentskiva håhå så lekte jag lite med sminkvarianter igår.
Jag såg dock inte klok ut i detta smink. Visst, ögonen är flashiga och sådär men helheten HAH jag såg ut som en alien, believe me. Passar inte i så jättemycket smink.
 
 
Här är det klipp jag just nu kollar på. Riktigt intressant faktiskt!
 
Och för er som inte har lust att slösa tid på att lära er om hur sekter har det kan ni få veta en icke så hemlig hemlighet om mig. Den är nämligen allmän fakta om moi.
Jag. ÄLSKAR. Choklad.
 
 
 

Paperman

Jag har en viss kärlek till kortfilmer och denna är nog en av de bästa jag någonsin sett. 
Den är så ren, så äkta och väldigt vackert ritad.
Bli inte förvånad om du får till en liten tår :)

Cat the look

Har målat en ny bild till mitt kärlekstema :)
 
"Cat the Look"
 

~ FREDAG! ~

HEJSAN! Nu ska jag berätta om min gårdag!
 
Sov fruktansvärt dåligt natten till fredagen. Hostan ville inte ge med sig trots tapper hostmedicin. Resultatet blev att jag inte klarade att gå till skolan för jag hade en sådan sömnbrist. Ber mycket om ursäkt till en kär vän som skulle hålla tal - med mig. Vi får se hur det ordnar sig nu! :(
 
Eftersom jag en vacka i förtid hade bestämt träff med en kär gammal vän som jag inte sett på evigheter började jag att packa inför kvällens äventyr. Mötte upp med henne på Cultus skolan. Kände mig som en förbrytare som själv inte gått till skolan. Hatar den känslan.. 
Vi drog till ett litet sött café utanför centrum. Jag minns inte namnet.. eheh. Det var dock väldigt mysigt där! Och det rekommenderas. Eh, ja. Så gå dit! Om ni är tankeläsare vill säga, annars kanske det blir lite svårt att hitta dit. 
 
Jag gillar fika.
 
 
Framemot kvällen gjorde vi i ordning oss och som vanligt blev jag klar först. Jag erkänner att jag är en väldigt långsam person i vissa fall MEN jag älskar att sminka mig! Detta kanske ni tycker går emot min moral att inte "uppmuntra" utseendefixeringens laganda. Jag har tidigare tagit upp hur irriterad jag är på sahällsnormer, smink osv. Men eftersom jag älskar att måla har smink blivit en liten hoppy i sig självt samt att plocka ögonbryn. Jag gillar ögonbryn.. Noppar gärna dina! If you like ;) 
 
Ursäkta. Här kommer en bildbomb. (jag hade som sagt sminkat mig färdigt och roade mig med att leka med en nyligen uppdaterad foto - app som har jättemånga olika filtervarianter)
 
Det luktar Quasimodo här
 
Mirror mirror on the wall.
Who's the weirdest of them all?
 
YOU ARE NEXT!
 
Kom å ta mej bebe.
 
MHHH Kommer!
 
Öh, Bitch.. Please.
 
Nicki Minaj?
 
Zombieeeh + gigantisk mun
 
Ah mah GAHWD!
 
Mrs. Bean at your service.
 
Schewbakah?
 
Petade på en liten prick i pannan igen. :) 
 
Förfestade hemma hos en ny kvinna jag aldrig sett förut. Hon visade sig vara mentalt underbar och enligt mig blev vi goda vänner! Runt tio åkte vi in till stan med bussen BTW. Nu har de ju infört nya regler i Uppsala och ja, säkert överallt i andra städer också att man inte lägre kan betala med sin mobil.
ALLTSÅ VAD ÄR DETTA!? Man måste först bli medlem på en hemsida för att sedan antingen få faktura hem eller kontokort lemlestat varje gång man ska åka lokaltrafik. Tycker så synd om gamla människor som inte hinner med denna utveckling! Förbannade regler!! Min mormor är snart 91 och hon går fortfarande till banken för att ta ut kontanter eftersom hon inte vet hur man hanterar kort särskilt bra. Ja. Detta är absurt. Fyy på er regelsättarskitar där uppe som säkert sitter och skrattar för att vi andra knappt kan åka någonstans innan vi fått klart för oss hur detta nya idiotiska system skall fungera. fan.
 
 
Ljuset i hallen var blaha och dessa var de enda bilderna jag fick på min kära vän, hade gärna velat ha fler men kvinnan vill ju inte vara med på kort!
Eller så är det bara jag som är kamerakåt.... :[ mäh
 
Efter lite krångelikrångel med mina humörsvängningar återgår jag till min berättelse och röda tråd. 
Jag har ingen lust att berätta så mycket mer om hur vi tog oss in på BJ vilket också var ett frustrerat kissnödigt äventyr..
 
Dansade natten lång kan man väl säga! Här har vi lite bilder som togs. Jag är så himla glad. Eller var. Jag VAR så HIMLA glad hela natten! :D Humöret var på topp och jag var så social. Mh! Träffade klasskompisar där med, de skrek när de såg mig. Haha suck, tjejer... ;)
 
 
Strax efter att denna bild (nedan) togs kom det fram en kille från USA. Han sa att jag dansade med hela hjärtat och såg ut att ha roligast där ikväll. Blev såå glad! Så jag uppmanar er alla som läser min blogg, att, DANSA MED SJÄLEN! LE och skratta om ni snubblar till utav era galna danssteg. ÄLSKA att natten är ung och underbar!
 
Vi stack därifrån runt halv 3. Därefter fösvann vi till McDonald's - of course! Köpte 2 stora pommes som jag slukade själv. Det var så j*vla gott.. Ursäkta men att fylleäta på donken är himmel.
 
Ja här har vi då mig igen, inkladdad i ketchup. Jag kunde inte låta bli att lägga handen i ketchupen hela tiden! Och inte lärde jag mig att unvika det heller...suck -.-
Sitter och säger något i form av "åh jag dör.." för att jag är så korkad här. 
Yeah.
 
I morse bokade jag en frissatid. Tänker färga håret mitt RÖTT! :D Mörkrött med både mörka och ljusa slingor. Vi får se hur det blir!
 
Idéer!
 
Min favorit <3
 
Andra coola redheads: Japp. Varning för fagra kvinnor!!#¤!

Can you feel the love McDonald?

 
KRAM!
Kul för er som har en partneripartner!
 
Själv sitter man ensam och nydushad i sina underbara mjukisbyxor från HM (åh så erotiskt.) Dock är jag omgiven utav rökerselnas vaniljdoftande aromer, insvept i en gosig filt och väntar på att pappa ska komma hem snart med nudlarna från restaurangen runt hörnet.
Skulle sitta fint med lite te just nu när man endå är "In tha Mood". Inte sant?
 
Bevis på att djur är intelligenta varelser som INTE BORDE ÄTAS.
Sårade jag dig nu? Hoppas inte det... Men det är vad jag tycker! Hehe.
 
 
 
Till er alla köttätande McDonald's älskare där ute!
Jag gillar också McDonald's.
Har faktiskt en favorit..
MEN detta är äckligt som in i baljan!

Skrattkalas och pluggfan

Hej små glin (L) miähh hjärta till Eer!
 
 
 
 
 
Enda sedan jag kom hem har jag suttit och tragglat mig igenom många sidor filosofi. JAG ERKÄNNER, jag minns inte fakta! Min hjärna behöver förtidspensioneras! Det är allt för svåra begrepp och fakta för min lilla tankeverkstad. Man kan inte vara bra på allt, eller? :( Har också suttit och läst mitt svenska- hyllningstal om optimism ca 10 gånger nu högt och tydligt för mig själv. Jag låter ju som en nyhetsreporter. Stelt..
 
På webbdesignen i morse skickade jag in vår uppgift rätt så snabbt. Vi skulle skapa en hemsida som innehöll javascript osv. Jag skapade nog den fulaste hemsidan i världen (jo.) den var ljus(skrik)blå och rosa. Bilder på tjej-spel överallt och superfjäskig text som beordrade besökaren att prova på alla spel med de lovande orden "VI KOMMER HA DET SÅ JÄVLA KUL DU OCH JAG!" Nej, inte jävla. Men nästan.
 
Skrämde en hel klass idag också. Inte för att jag hostar som en gammal tant (vilket jag hejdlöst har gjort sedan jag kom hem) utan eftersom min dator hade laddat ur. Jo, alltså jag fick låna en datorsladd utav vår psykologilärare och ljudet till hennes laptop var tydligen på högsta volym samt kopplade till högtalarna. När jag drog ut sladden hördes ett "WIIIO" ljud. Hade jag haft bokstavsinställningar här hade jag ställt in storleken på över 72 punkter. Jag fick nästan tinitus. Hela klassen hoppade till och ett dovt "woah" hördes. Jag vände mig sedan om med ett lite generat flin på läpparna. Några skrattade. Det var weird.
 
Btw... Tycker att denna klänning är söt. Skulle vilja ha en sån på mig när vi tar STUDENTEN! :V nnggh!
 
 
Jag typ älskar 9gag... Oftast. Inte rasistiska skämt alltid eller skämt om kvinnoförtryck men framförallt inte om djur som blir mat.... Å andra sidan får man väl ta alla skämt med en nypa salt, ellerhur?
Ja. Detta är min humor det. 
 
Välkommen.
 
Dog många gånger innan jag lyckades leva normalt igen..
 
Japp. Always.
 
It's funny cuz im german. Okej HALV. men still ... lite.. 
 
Jag hann aldrig. Aldrig med denna förbaskade bil när jag var liten. Och skulle man ha turen att hinna fram i tid hade man inte råd. Så jag blev alltid arg så fort jag hörde glassbilen. Och när jag var riktigt liten lärde min mamma mig att den där glada truddilutten inte var glassbilen utan brandbilen, så jag inte skulle springa ut mitt i natten (jag behövde min skönhetssömn kl 6...)
(Fast jag somnade alltid runt 10 i alla fall, trollade redan då, i mina unga dar..)
 
 
 
 
 
 
Så romantiskt!
 
Makes sense..
 
NAWh.
 
(: :) (: ):
 
Älskar baby-uttryck. Priceless!
 
Sitter på denna typ av stol just nu.
Tillåt mig småle.
 
 
 
IIIhhhhh !! :D
 
 
 
 

Stu, I'm Dying. Studying that is.

Skolan pls.
 
>>> Imogen Heap – 2-1 <<<
 
Bajs på vintern. Bajs på detta väder. Bajs för att jag fryser. Bajs på att jag skrivit fel ca 43 gånger för att jag alltid skriver för fort. Bajs på att jag var sur hela vägen hem från skolan. Bajs på... att jag är så jobbig.
 
Aj guessar att ni vill se bilderna från photoshooten med mina två fina vänner. Ja, om ni inte redan checkat in dem på fb så får ni se dem nu. Det är ca 100 bilder där heheheh och jag kan ju inte ladda upp alla här, väljer ut de bästa.
 
BTW. Så är jag sjukt trött på vara ensam. Jag vill pussas framför en chickflick film utan att ens kolla på den. Jag vill krama om någon i mörkret och lyssna till hur det blåser, snöar, regnar och haglar utanför fönstret. Jag vill kunna ligga och skratta under täcket med någon bara för att vi låtsas vara barn igen och berätta om våra galna framtidsdrömmar och samtidigt smeka dens kind med min hand. Jag vill vara jättekär och få höra hur någon är jättekär tillbaka. Och jag vill kunna säga "jag älskar dig" utan att vara rädd för att svaret inte kommer bli detsamma.
 
När vädret är som detta, då tänker jag på dessa saker. Ganska så ofta numera. Japp. Så är det. Deppigt värre Felicia! Håhåhåhåh.
 
Ska sluta nu. Häjs,
 
 
 
If my dreams would come true. Would they make you happier?
 
 
 
Perfect hair. Perfect makeup.
But what about perfekt truth?
 
 
 
A world without feelings would make us empty. Empty like dolls, or robots.
 
 
 
Catching the hipp moment.
 
While my mind is floating away, does the time run faster or slower?
 
 
Deep thoughts. Empty eyes. Heart aching .... something something.
 
 
 
Enjoy it while it lasts.
Yes, laugh while you can. Tomorrow is another day, it doesnt exist yet.
A friend of mine told me that today, I wouldn't doubt her.
 
 
Love. And I'm getting sooo deeep here, deep poetic words written and combined in english.
YOLFF
"You Only Live Forever, Felicia"
 
 
 
Gillar sminkningen för den är grym.
 
^
 
 
 
 
Stop being so deep man, I just lost my braincells, help me find'em first or I wont understand a thing of what you're saying.
 
 
 
 
Looking down, like I found something very interesting on the floor.
Or maybe I did, no one will ever know.
 
 
 
Never seen you here before. But you look just like me.
Where did you get your plastic surgery?
 
 
Dare you?
I might be poisonous.
Nah, I'd rather kiss the butterfly.
 
 
 
 

Målat "In love with you"

Började igår kväll med en ny idé till mitt projektarbete. Det blev en kvinna som sitter på en säng som håller i ett klot. Klotet kan antingen föreställa hennes känslor för en annan eller själva personen. Ett annat alternativ är att klotet står för alla tekniska kommunikationsföremål man har till att kunna kontakta en annan människa och i detta fall den hon tycker om.
Hon var inte naken till en början men då jag gav henne en slags hippie-stil fick det bli så.
 
Ska träffa Anadora och Vera-Linn om någon timme. :) Vi ska ha en liten fotoshoot och sminka oss i alla möjliga teman. Vi får se om jag laddar upp några bilder här lite senare!
 
Kramis!
 
 
"In love with you"
 

Definitionen av sötma lvl 9999999

Finner inga ord.
Har alltid tyckt att Twilight (en av våra katter) varit hemskt söt, även som vuxen. Det var inte fråga att om hennes bäbisar skulle bli söta. Men SÅHÄR söta trodde jag inte! Oh GOD.
 
 
Pojke "Born To Be Alive"
 
Flicka "Bon Bon Beauty".. fast jag gillar Beauty Bon Bon...
Hon ser lite ut som en sköldpadda eller säl tycker jag!

Retard mode is. ON!

Mina damer och herrar!
 
Glömde berätta att jag gjorde bort mig igår igen. Vi skulle tydligen ha förberett oss inför att hålla tal på svenskan men det hade jag inte hört. (såklart) Fick panik och vände mig desperat om och frågade vännerna på raden bakom: "Aaah skulle man ha förberett sig!?" Innan de hann svara hör jag mitt namn ropas högt och klart i klassrummet: "FELICIA. Är du redo att börja?" Det enda ljud jag fick ur mig var ett klagosamt "iieeeh..."
Hela klassen skrattade.
Som tur var fanns det nästan ingen som hade förberett sig så det kändes skönt. Höll mitt tal idag istället och det gick jättebra! 
 
Meanwhile in parallel universe...
 
Gick runt på stan med Emma idag efter skolan då hon försöker hitta jobb och vi lämnade in hennes CV lite här och var. Jag hoppas innerligt att hon får ett jobb, men varför kan jag inte sluta tänka på att jag är sämre än henne när jag inte anstränger mig för att få jobb? Jag glider runt på en räkmacka eftersom jag kan jobba hos pappa ibland men, jag är inte produktiv då det gäller att ta eget ansvar för jobbsökandet. Suck.
Aja är man optimist får man försöka att tänka positivt och ja. Jag vet (tror) att jag kommer att ha ett bra liv i framtiden så ah, varför oroa sig eller hur? Hehe. *Lutar mig tillbaka i den bekväma datorstolen och småler mystiskt.*

Varför jag log? Jo, att söka jobb var inte det enda vi gjorde. Vi stack till Hemköp och köpte naturgodis och eftersom jag är en gottegris kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa allt som såg gott ut. Heheeeeeeeeeeäh.
 
Voilà
 
Detta är ju lite som mig. Snyltaren nr 1 (inget jag är stolt över)
 
Vackert? Jo jag tackar ja.
Dog nästan två gånger på vägen hem.
1. Jag tyckte att det var ruskigt vackert... *hjärtatsmältersuck*
2. Jag halkade mig igenom denna skräckskog i fem minuter.
Detta bringade fram min inre djuriska röst och jag lät som en apa varje gång jag halkade till eftersom jag trodde att jag skulle dö.
 
Det ska spelas tiater om några veckor på engelskan.
Jeeej.
Pepp?
..nej