Gnällde som en val

Smakprov !
Macklemore & Ryan Lewis – Thrift Shop - feat. Wanz
Elena – Midnight Sun (Radio Edit)
Linkin Park – From The Inside
 
Hej hopp alla kära människor som läser min blogg, vad vore jag utan er? Jag vet inte, säkert jätteensam och uttråkad och ensam, kall och grå med snor som rinner. Det vill vi inte ha! Näe! Såja, nu räcker det.
 
Har en katt på axeln, Tilli sa nyss (jag citerar) "Maoao! MRAAH!!" I mitt öra. "Hej på dig också Tilli" tänker jag samtidigt som hon sabbar datorn genom att kliva på alla tangenter på min mac så alla meningar hamnar på fel ställen. Wäeeh. :(
 
Jobbade i två dar på pappas jobb, var tvungen att gå upp 05,30 (är väldigt morgontrött så gnällde som en val varje morgon) det var ganska trist, skrev in och ut tusen hörapparater och skickade alla möjliga brev. Som tur var är kollegorna väldigt trevliga när vi kommer in på intressanta ämnen såsom jordens undergång eller varför inte framtidsresor till månen och Mars? Jag kom på mig själv att bli exalterad över ingenting, jag skulle nämligen få börja lägga till en extra liten lapp som skulle packas med efter vissa regler i vissa brev. Blev väldans glad av lite förändring... Då har man tråkigt alltså. Men jag ska inte klaga! (eller hur?) Det är ju tack vare detta jobb som jag har haft råd att shoppa som en toka hela dagen idag!
 
Samtidigt som jag satt och lyssnade på BBC Radio Extra (typ som Rix FM fast i England :3, denna kanal spelar mycker Rn & B och hip hop etc) då jag satt vid min dator och registrerade in patienters personuppgifter lät det som att en man sjöng "Shaky bom bom gong gong BOM BOM" Detta fick mig att bli på oerhört flummigt humör och jag var tvungen att skriva ner alla roliga addresser jag kunde hitta.
 
Tänk dig att du bor på t.ex Fånäsvägen, eller varför inte i Ör-Torp eller Höör? Nä, vi ungdomar skulle passa bättre i Finneboda eller i Kaggebåda. Att bo på Antenngatan eller Ponnygången skulle vara ganska så intressant också. 
Några gator jag tyckte lät trevliga var: Smultronvägen, Birger Jarlsgatan och Sockerbruksgatan!
 
Hej. Hade en myskväll igår. Tack för det hörrni!
 
Heddå.
 
 
 
Var ju som sagt och shoppadee idaaaag i Stockholm med vännerna Hilde, Mathilda och Emma!
Vet ni hur galet dyrt SJ är!? 79 spänn kostar det att ta sig hem och bara fyra kronor billigare blir det när man är student! Vad kan jag göra för 4kr?? Jo, man kan ju i och för sig nästan lyckas köpa sig en glass på Mc'Donald's... Wiii mot donken everyone! NÄJ!k€fyUfdr F"W6  %&)2pjh    ..
 
 
På väg till shoppingvärlden med supersöta pinglor!
Sitt still kvinna så att jag kan fota dig..
 
Stockholm är bra pyntat tycker jag.
 
 
Fikapuss
 
Stör inte detta Café, de har kommit på en klyftigt mogen lösning...
 
Glada minuter innan jag försvann.
 
Jag var en nöjd och provglad flicka idag, alltså kolla in mössan!
Den är ju hur frän som helst, den hade tre bollar! Otroligt.
 
Kände mig cool inne på urbanputfitters, diggade jackan även om jag köpte en annan!
Deras service är helt makalös och provrummen var bäst! Rekommenderar denna butik starkt gott folk.
 
Nu kommer det lite bilder på allt som jag köpt, eftersom jag mer en gärna delar med mig utav mina kläder, ja, jag kommer ju ha på mig dessa även utanför hemmet så det finns ingen anledning till att inte göra dem offentliga redan nu!
 
Min drömklänning som jag spanade in 4 gånger.
Från Tiara.
 
Oemotståndligt mysiga mjukisar från H&M! (borde börja med att göra reklam, nååhh, jag som ogillar reklam som in i baljan.) Har på mig dem nu förresten... :DDDDDDDD wiii vi har så kul tillsammans!
 
 
MYSKofta & Halsduk (som jag flätade ändarna på. Den är grön men det var mörkt..)
Från Monki.
'
 
Blytung kjol + vit fladderskjorta som alla verkar ha nuförtiden.
också från Monki.
 
Snyggsöt fladderskön t-shirt, Svart galet len tröja som sitter fladdrigtslimmat mot kroppen + ett par örhängen som ser ut som fjädrar fast de är av metall, inte fjädrar.
också från Monki.
 
 
Störtkär i denna Lee-jeansjacka + matchande vinröd t-shirt-sak.
Ska ha på mig denna jacka i vååår! KANTEVÄNTA.
Urbanoutfitters.
 
Den här är bara snygg, och skön. Och fin.
Urbanoutfitters.
 
 
Såg denna i ögonvrån och blev fast. Har gått och suktat efter en sån här rygga i snart 1,5 år haha.
ÄLSKA.
Mihhihih! Nu kommer jag kunna gå runt som en inteallsmainstreamig hipster.
Urbanoutfitters.
 
Och så sist MEN INTE MINST en mascara... MaX-Factor.
 
Så stolt över hur bra bilden blev.
Damn, imma sucha proffsfotografen Oppelt.
Eller vare Opelt? Opel? Opfel? Oppelet? Ingen som vet, ingen som vet...You know nothin' about anything!
 
 
 
 

Haha.ääh. Fantasibild

Lekte lite, ska på bio snart och se den där Pi (minns aldrig namnet på hela) filmen ska tydligen vara jättebra! Älskar ju djur och äventyr såatte, den här filmen kommer säkert passa mig superbt bra!
 
Kanye West – Dark Fantasy (Y)
 
Är inne i ett ganska så romantiskt mood just nu. Ville bara få det ur mig. Kram!
 
 
Juste, såg ju Skyfall igår.
Mitt betyg: Den var ASBRA!
 
Takochhus för mig.

Julbio

Ska gå på bio med mamma idag och imorgon! :D Jag älskar att gå på bio eftersom ens medvetande flyger iväg till en helt annan tidsrymd och värld. Verkligheten suddas ut och ens eget liv försvinner in i någon annans. Filmvärlden är helt enkelt magisk.
 
Idag <3
 
 
 
Imorgon <3
 

God julnatt

Suttit och målat ikväll... Den blev inte julig tyvärr. Kanske ska måla en tomte nästa gång bara för att haha. 
Det blev en originell drake :)
 

Lycka

Jag förväntar mig aldrig att få mycket presenter eftersom jag aldrig ber om mycket eller känner att jag behöver dem. Kärlek väger tusen gånger mer än köpta presenter, det vet vi ju alla. Kärlek är det mäktigaste på jorden och vi bör ta det till vara så gott vi kan. Kärleken är som en gåva till oss kan man säga, utan den skulle vi vara totalt känslokalla och livlösa. Kärlek ingiver hopp om framtiden, den för samman människor, den sprider värme och det är ju precis det som julen betyder. Kärlek och värme. Lycka och omtanke.
Jag tycker så synd om de stakars människor som sitter och firar jul helt ensamma som kanske inte har någon familj eller vänner att dela denna vackra högtid med.
Satt och diskuterade med mamma hur synd det är om de hemlösa mäniskorna som brukar sitta och be om pengar kring gatorna i staden. Det är så fruktansvärt. Jag kan inte bestämma mig om jag ska ge dem en peng eller inte då de kanske bara går och köper sprit eller droger för pengarna. Hoppas alltid på att socialen kan hjälpa dem på något sätt. Önskar att de i alla fall har en familj som de tas om hand av. De kanske inte har mycket till julmat hemma så att de kan äta sig proppfulla som vissa andra men så länge de känner familjekärlek måtte deras jul bli värd dagen. 
 
Har själv haft min första vegetariska jul medans mamma och pappa åt de gamla vanliga. Kan inte säga att jag älskade eller njöt utav det jag åt men jag tvivlar ändå inte på det val jag gjort och det står jag för. Känner mig ganska stolt att jag stod emot julskinkan, den blev verkligen perfekt i år tyligen. En slags inre kamp tog form innuti mig om jag ändå skulle smaka en bit. Men vad gör väl det? Tänkte jag. En liten bit och jag har brutit det jag står för. Att äta ett dött djur. (dock äter jag fisk och ägg, det är många vegetarianer som gör det tyvärr men då det blir svårare att få i sig vitaminer, proteiner etc. när man inte äter kött är det väldigt viktigt att man äter dessa...) Tanken på döda djur får mig att må illa, synen utav ett brunt dött grishuvud i tv-rutan i morse fick mig att lipa av avsky. Det är inte klokt hur mycket jag har förändrats, tyckte att allt var helt okej i mat-väg förut, men nu börjar jag verkligen må dåligt när jag tänker på hur vi bestämmer över och avslutar djurens liv. MEN NOG OM DETTA. Nu ska vi inte vara deppiga! Detta är ju en UNDERBAR dag som delas utav de flesta människor runt om i vår runda värld! Är det inte lite konstigt att vår värld är rund trots allt, jag menar.... Varför kan den inte bara vara platt ändå?
 
Tog kort på de presenter jag fick om ni är nyfikna! :)
 
2 julkort - 1000kr till massage/hårfixning.
Trisslotter, jag vann 90 + 30x2 kr.
2 par mjukisstrumpor, röda och vita(som inte syns).
Biljett till stand-up med Björn Gustafsson och Henrik Schyffert i maj!
Ett nytt mobilskal med söta diamanter på (så supertjejigt och fint).
3000kr presentkort på Monki! Awesome!
En rakapparat så jag kan raka benen! Hahaha "Well hello there smooth legs ;)..."
Och så till sist en svart mysludd tröja som jag kan gå runt i och känna mig som en mysbjörn!
 
Har verkligen fått såååå fina presenter i år!
 
 
Mamma köpte som sagt en ny dator! Tog hit min platta idag så att jag kan rita, åh så lycklig!
 
Katterna har också fått presenter, bla. en filt som de kan mysa på som blir varmare ju längre de ligger på den!

God Jul!

Hallå alla myspysmänniskor! Har det jättemysigt själv just nu! Önskar er alla en riktigt God Jul ! Lalalalalal


Min lilla gosegris

Bildbomb på min bebis. Alltså har aldrig tyckt så här mycket om en katt förut. Grejen är att när man har kattuppfödning så kan man inte fästa sig vid alla katterna helt eftersom de inte kommer att vara kvar hela livet ut. Det är så tragiskt. Speciellt när kattungarna ska få nya hem. Men Magic som han heter, ska få stanna här för alltid och han har blivit är "min" det är ömsesidigt då han själv valt det också.
 
 
 



 
Tilli får också vara med bara för att hon är så söt och sitter så kul. Hon ska snart bli mamma! På röntken såg man två små tickande hjärtan, undrar vad de är för små liv och vad för personligheter de kommer att få... btw Magic är pappan :)
 

 

Skoltrött. Vill bli fri!

Hola amigos and amgas. Jag kommer nog aldrig bli särskilt bra på nåt nytt språk...
 
Tänk att det bara gått två dagar in på lovet och redan har man varit med om så mycket! Skolavslutningen gick gallant, senare på kvällen firades den nyinvigda friheten med pubbande + klubbande. Hade en underbar kväll som sagt, senare sov både Emma och Mathilda över hos mig. Tur man har, som bor i stan, man får ju så ofta sällis av vänner som utnyttjar denna fördel... Stort tack till alla som förgyllde denna dag/natt/kväll!
 
 
Igår kväll var jag på en hemmafest, den blev så härlig och flummig att vi somnade runt 5 nästa dag. Sov sedan till 12 och åt en mysig frukost hemma hos Emma. Känns som att jag skriver om henne stup i ett just nu, men har bara blivit så att vi umgåtts mycket på senaste tiden! :D Härlig tjeja, alla borde önska sig en sån kompis. Knäpp och spontan är hon också (säger allt med kärlek darling, det vet du!)
 
Mamma har köpt en ny dator, jajamen, en stor fet en. Inte en sån där gammal dock, utan en fett najs en, stooor skärm + trådlöst babysött tanjentbord som jag håller på att lära mig + trådlös söt röd datormus + ett riktigt najs högtalarsett som just nu spelar ljuv musik för mina öron!
 
Ska släpa hit min ritplatta så jag kan vara lite produktiv i mellandagarna hade jag tänkt. Älskar denna känsla och tanke att äntligen få tillgång till att måla här hos mamma också :).
 
Vi borde uppskatta gymnasietiden mer, inte pluggadet för det är jag så trött på att jag inte ens har lust att kommentera det men vi bör uppskatta det faktum att vi trots allt varken behöver tänka på ekonomin eller på hur pengarna ska räcka till mat. Det kommer sen, då vi flyttar ut, och det är ju snart! Jag vill studera i London men tror de planerna kommer skjutas upp några år, Stockholm låter säkrare. Dock ska inte det hålla mig borta från att förverkliga min dröm som Graphic Designer / Illustratör ! 
 
Här kommer lite smått och gott bilder från kvällen på BJ.
 

 

Vänskapskärlek

Är inte detta en av de finaste vänskapsförklaringar så vet jag inte hu.. Blev så pass berörd av detta att jag var tvungen att lägga det på min kära blogg där jag delar med mig av mitt liv. Ja, detta händer inte ofta så vill bara uppmuntra er alla där ute att guldstunder är värda att belysas med spotlights! :)
 
 
 
 
Tack

Freedom until 10 Januäri! jippiäääuh!

 
 
 
 
 
 
Sköna bilder på en skön klass!
 
 
 
 
 
 
 
Världens sötaste par <3
 
 
Så går det om man inte vill vara med även fast man är skitfin</3
 
 
Vet inte riktigt vad vi gör här men! :D
 
 
 
 

Damn girl, You've gone all productive and skit.

HAi
 
 

Denna dag har varit något utöver det vanliga. Otroligt spektakulär om jag får säga det själv. Kul i Jul känns helt magiskt nu efterråt när jag får säga det själv. Dock stod min käre väninna Mathilda och jag för det konstigaste bidraget (enligt mig) och roade publiken (förhoppningsvis) på bekostnad utav vår ståtliga heder. Vi spelade nämligen piff och puff! Det var därför jag hade med mig helium till skolan. Hah! Så galet det kändes att springa genom hela aulan och skrika "HEJ ALLIHOPA! WOHOOOO!!!! VAD KUL Å VA HÄR! HEEEEJ!!" Med pitch-ljus röst helt och hållet improviserat. Ja, vi hade inget manus vilket gjorde att allt vi gjorde blev vimsigt och flamsigt. Men det är väl precis det som gör själva piff och puff right?

 

Alla deltagande underbara personer gjorde bra ifrån sig. Vi fick avnjuta uppträdanden som innehöll sjönsång, magi, dans, film och teater! 

Det hölls två föreställningar och den andra blev mycket bättre må jag säga. Tyvärr så gjorde nästan alla uppträdanden tabbar på första showen. Men men, who cares nu när allt kommer omkring. Det var Kul i Jul och då är allt lite hipp som happ!

 
 
Jag vill skryta lite. Får jag? Jag har faktiskt skrivit 2537 ord på en uppsatts i psykologi om stress.
Det är nytt rekord. Jag är glad och mallig. Är inte klar än... Men snaaaaart. Sen är jag FRI!
 
Btw! Ska till Birger Jarl i morgon, köpte biljett igååår. Så nu ska det bli avslutnings-dans-drag på kvällen! Kan inte vänta! :D Kram kram och god framtidsjul på er alla!
 
AAh höll på att glömma! (förlåt)
Snart kommer min vän Sofia aka Sofia med S,
men även kallad Fisen (utav mig) att skriva en recenssion på "The Hobbit" - filmen! Bara så att ni vet...såatte
 
BE AWARE!
 
 
Julhälsning

Bussig buss HHAA nej.

Hej. Nu blev jag så arg att jag bara måste blogga om det.

"The feeling when you run a thousand metres to the bus and the doors close exactly when you are two metres close to them" and "The awkward moment when all of the people on the bus see you fail and express your anger out in the snow all alone..."

Precis. Detta hände just mig, springandes som om jag var en deltagare i OS eller liknande med en heliumdunk i ena handen och mobilen i andra + en dampfladdrande musiksladd i ansiktet.
Alltså jag blir inte arg för mycket och jag är absolut inte långsiktig. MEN bussar kan verkligen få mig att vilja koka över!! Det känns lite bättre nu ändå, när jag fick skriva av mig lite. Tack och hej leverpastej för nu är det ju KUL I JUL på G woooohooooo! (Snacka om humörsvängningar) Kommer att blogga om hur alla uppträdanden gick senare idag om jag hinner. Ska ju dammsuga och skriva uppsats senare.. Ah.

Åh, nu kommer ju min buss! Snacka om timing alltså! Är det inte härligt när bussar timear tidstabeller? Jo, precis ;)

Hejdå och tack för att du/ni orkade läsa min blogg ännu en gång!!! :D


FILM Guide över katedralskolan!

Till webbdesignkursen i skolan har Emma och jag gjort två kortfilmer. Den ena skulle handla om skolan själv och den andra om kärlek. De fick inte innehålla något ljud utan endast musik som vi skulle lära oss att klippa in, vi fick däremot använda oss utav text. Detta arbete skulle lära oss om hur man skapar film och använder moviemaker. Därefter fick vi fria händer. Emma ville vara bakom kameran (och hon äger på det enligt mig) så hon fick bli exclusive cameramaan och jag fick huvudrollen att skämma ut mig på ett eller annat sätt. Ah.
 
Enjoy folks and darlings!
 
 
 
 

Ny bild :)

Denna drakesak var inte planerad, den bara växte fram så att säga.
Ändrade färger många gånger och så här växte den fram :)
 
Steg 1 Skiss
 
 
 
Steg 2 Bas färg
 
 
 
Steg 3 Börjar fnula med skuggor, highlights etc.
 
 
 
Steg 4 Klar! :D

Bilbo har 30 kilo korv

2 Snabba om The Hobbit!
1. Gillade slutscenen mest eftersom jag gillar örnar och frihet... Åhhh flyg med mig!
2. Scenen jag tyckte om minst var när han kungen kollade in i den där äckliga flintisens ögon på 15 meters håll i tusen år... Kunde inte sluta tänka; "Men... Hallå! GÖR NÅT ISTÄLLET FÖR ATT SITTA KVAR I TRÄDET OCH GLO!"
 
Hejsan damer och herrar. Låt mig presentera ett par halvt förlamade armar! Tadaahh. De hänger nämligen inte riktigt med som de ska, längre, efter en förj*** pers jag nyss tog mig igenom. Är hemma tillslut men ack så hemskt jag nyss mådde. Nu ska ni få höra här. *knäpper händerna smått darrandes och tittar jupt in i era ögon*
 
Vi i klassen försöker som sagt halvt desperat att samla in pengar till vår klassresa då vi vill åka till den kultursköna huvudstaden Berliiin. Vi har sålt allt möjligt redan och nu så blev det lite äcklig korvförsjäljning (förlåt, veggot inom mig som talar, salamikorvar är jättegoda). Lyckades själv att sälja mycket korv till pappas jobbarbetskollgeor så nu ska det bli korvfest! Vägen hem till pappa är inte den enklaste då man måste gå en bit för att komma till bussen (eftersom jag är lat och inte vill gå). Som inte alls tur var så vägde dessa två lådor inklusive en sketen extra korv som gled runt uppepå lådorna ca 30 kilo skulle jag tro. FÖRSTÅ MIG NU NÄR JAG SÄGER 30 kilo. Tack. Det är mycket vill jag säga, speciellt för mig som tyvärr fick ledsna förtvinade armmuskler sedan jag slutade rida för öh, 4 år sedan. Ja, de försvann nyligen... Dessa kartonger var gjorda av papp som mer än gärna sönderdelas då det kommer i kontakt med minsta vattendroppe (Bad till gud att de inte skulle gå sönder mitt på gatan). Dessa skulle jag då bära med mig mellan armarna ca.. Ja vad kan det vara, en kilometer? Minst.
Kan säga att jag aldrig varit så glad i hela mitt liv att få syn på papperskorgar, de blev mina viloställen. Åh så folk tittade! Men inte erbjöd de sig att hjälpa till inte! En man frågade mig "Oj oj, det där ser tungt ut!" Jag svarade: "Ja, det är jäkla tungt det här!" Sedan gick han skrattandes vidare... Suck, jag säger då det, Svenskar.
 
Den ända som la märke till mig sedan var en glatt svansviftande hund som säkert tänkte "MMMmmhh det doftar gott här." Hade gärna gett den alla korvar och gått därifrån men sånt kan man ju inte göra! hihhh mihihihihww..
Bussresan spenderades på en kant av ett säte eftersom kartong (jävlarna) tog upp all plats. Vrålandes lyckades jag ta mig ända hem utan att ta en ända paus. Det hjälper faktiskt att svära när man ska anstränga sig tydligen. Har faktiskt hört det nån stans förut, tror jag iallafall...
 
Ska söka till London Metropolitan University snart. De vill att man ska skriva ett personligt brev till dem, att en lärare skriver ett brev, att man ska förbereda en portfolio etc etc. Är SÅ NERVÖS eftersom jag aldrig gjort något sånt här förut i hela mitt liv. Man tänker såklart att vem som helst kan väl söka till olika skolor, alla kommer väl in någonstans där de vill gå.... Men det är läskigt!! Ska söka till Kungliga högskolan i Sthlm också, det är lättare att överleva med ekonomin där ju. Slipper ha högar med studielån skulle jag tro. De vill dock att man ska komma med en affärsidé som kan bevisa hur kreativ man är. Ja, jag vet inte om jag vill gå runt och affärssignalera mig utåt genom att gå runt med visitkort och ett tryck på tröjan. Tycker det skulle kännas alltför fånigt och skrytigt. "KOLLA SÅ HIMLA BRA JAG ÄR, JAG ÄR SÅ JÄTTEBÄST, ÄGER ALLA ANDRA!" Nej, är verkligen inte sån, tack och lov.
 
Sista uppgiften framför mig. PSYKOLOGIiiii om stressss yaaaay. Är ju inte alls speciellt superstressad själv :D inte alls ! Nope. NEVER. Kära barn, kära liv, kära alla som är kära i... Knödel. Ja, det där var random. 
 
 
Var skolpepp i morse, nu är jag trött :(
 
 
3wqb0by3ESq9+5ny...
 
 
Det var ljust nyss
 
 
Fast sen blev det mörkt, :O amagad
 
Ljusstake hopp hej grus mjölk
 

Skrattattack

Ligger och är virtuellt social just nu. Skypear nämligen med en härlig person och vi skrattar åt allt möjligt. Då denna bild dyker upp får jag verkligen världens skrattanfall. Vet inte om jag bara är allmänt trött eller har skön humor men denna är enligt mig rejält rolig!
 
 
 

Oh my god.


I Love

Äntligen klar. Vet att resultatet alltid kunnat bli bättre, snyggare skuggor, bättre ljus, vågor.. Ja allt praktiskt taget. Men en sån ork och självdiciplin har jag verkligen inte. Det är något jag får jobba på lite senare om jag har tid.. Har säkert lagt ner 10 timmar på denna nu, inte i sträck men i alla fall. Är ganska nöjd och belåten just nu, dock håller jag på att somna framför datorn så det är nog dags att blunda lite. Ändrade idén om färgtemat på målningen säkert 5 gånger men kände att slutresultatet fick bli såhär.
 
Döpte den till "I Love"  eftersom jag ofta överdramatiserar ämnet kärlek i min fantasi såatte.. Sjöjungfrun lider antingen utav nån olycklig kärlek eller så njuter hon bara lite allmänt sådär utav den kärlek hon får.. Från Solen, eller nåt.
 
(Innan jag ändrde färgtema + arm)
Man kan se en liten sne bild utav nåt orange, det är en bild som jag klippte in för att kunna förstå mig på hur fjäll ser ut (ja, jag hade ingen aning om hur man ritade sånna) tänkte satsa på skuggandet och ljus etc på fjällen men herregud vem orkar lägga ner ännu fler timmar på det. Hua vilket skräckcenario om jag gjort det och sedan inte blivit nöjd.. Hahaaa!
Förlåt. Jag skriver alltid för mycket om ingenting..
 
 
Några timmar senare... :)
 
 
zzzz...
 
 

Som en boll kommer jag...

Har ätit 4 lussebullar + pepparkakor + stor portion tacos ala räkorsak + Toblerone + Toffifee (som ALDRIG går att tacka nej till) + massa julmust. Är. Så. Mätt! Känns som att det enda val jag haver just nu är att rulla härifrån om naturen skulle få för sig att kalla. 
 
 
Jag har nya ögonbryn ikväll, ville bara säga det. Ser oerhört förvånad ut över detta dock. Tjao!
 
 
 
 
 
I feel like a potato.
 

Fokustorka

Det är inte klokt hur många halvgjorda målningar jag har... Dessa är bara några få av dem. Det är så att jag har det magiskt enkelt för mig att börja med ett nytt projekt men sen är det som att intresset som fanns där från början så innerligt helt plötsligt går ur mig. Men nu måste jag verkligen kämpa, om jag nån gång ska kunna komma in på den där skolan i London. Ahh, peppar peppar ta i trä *greppar julstakefot* Give me some powah noow!
 
Halvdant må jag säga..
 
 
Trots detta är jag målmedveten med denna som jag nyss skissade upp.
 

Pluggfritt !

M-Mh!
4 timmars plugg och jag är värd en medalj. Detta fenomen sker ytterst sällan mina damer och herrar. Nu ska jag belöna mig själv med lite musik och målande innan jag låter mig omsvepas av nattens hemlighetsfulla vagga.
Sov så gott alla fina sötnosar, turturduvor, pussgurkor och allt därimellan! 
 
 

Vadå isbjörnar? Vi har ju älgar!

 
Sitter och skriver instuderingsfrågor till ett jätteprov i Geografi tills imorrn. Wääh, har suttit i en timme och skrivit 500 ord i stödordsform och är bara på fråga 6 av 26. "Kom och hjälp mig o dö" ekar ordspråket i min hjärna.
 
En knäpp grej som hände mig idag när jag gick med Emma på väg till stationen var när vi fick syn på en tjej med stora bruna horn på huvudet. Och eftersom jag inte alltid kan hålla mig till normen utbrister jag glatt: "Nämen! En ÄLG!" rakt i hennes ansikte när hon går förbi. Ja, det blev ju inte lite awkward efter det där. Men jag förstår fortfarande inte varför hon hade hornen på sig, kanske skulle hon uppträda eller något men det är ju inte så troligt nu mitt i vintern med älg-teatrar. Eller ja... Det är det ju i och för sig aldrig, för den delen.
 
Fick en tomtechoklad utav pappa alldeles nyss. Ni vet en såndär folieinvecklad liten söt sak man får som minipresent som innehåller rätt så väldigt för stark choklad så man alltid blir törstig. Pappa kom in och räckte mig den, då jag tog emot och tackade råkade jag ut för en smärre "mindfuck". Tänkte: "Vänta lite nu, sånna här godisar brukar alltid vara för gamla, och nu är det ju påsk.. Så den här är definitivt för gammal då det är ett år sen det var... jul.." Började sedan att gapskratta bara för att min hjärna är så fruktansvärt ointelligent ibland. Alltså herregud kvinna, vart har ditt vett tagit vägen!?
 
Har bokat biljetterrrräh till The Hobbit idag! Ska gå med Sofia och Emma på lördag 13.30 Wiiiii! 3D'n ska tydligen vara helt outstanding och awesome!! (engelska uttryck låter så mycket coolare just nu här, enligt mina smaklökar) Ser sååå framemot filmen även om jag inte är en saganomringennörd!
 
Ska fortsätta med mina jätteintressanta instuderinsfrågor nu. Hejdå... *gråt*
 

Ny målning :)

Äntligen klar, efter att ha segat runt med denna hur länge som helst.
 
 
Skissen var klar här. Ändrade lite efter det. Svans, ben osv.
 
Klar!
 
Närbild
 
 
 
 
Godnatt!

Bajskorv

Är sur för att halsen har gjort ont i tre dar nu plus att idag fick jag huvudvärk också. Känner mig helt slut, som om jag inte fått sova ut på decennier! Gick ju och la mig halv 9 igår efter att geografiboken föll ner i mitt ansikte. Har precis skrivit klart en religionsuppgift och nu bär det över till geografi. Alltså förlåt fröken lärare, men jag ogillar detta prov något så otroligt innerligt!!! Det är inte ens intressant att veta vad för sediment en viss bergart består av! Eller hur oceanbottnen ändrar form, näjee.. blä. suck. fis. korv. fjärt osv. vill inte svära något så förfärligt så det får bli så här.
Guchelov vad jag hellre skulle ligga på en badstrand just nu i ett soligt land och bli härligt brun, känna hur solens stålar bränner mot min hud och att i vänster hand få hålla ett glas med nypressad apelcinjuice i plus ett sött litet rosa paraply snurrandes på kanten så man får det i munnen hela tiden. Det är livet kära vänner, det är njutbart till tusen.
 
 
Bota min huvudvärk plz
 
 
Håret är ju rätt så snyggt iaf...
 
 

Blackmill - Evil Beauty

Hej!
 
Sitter just nu och äter frukost. Tänker, vad ska jag skriva, vad ska jag skriva? Sitter och väntar en stund ifall något skulle dyka upp. Men nej. Ööh... Det är svårt att blogga när man är tom i skallen alltså.
 
Idag kan jag med gott samvete plugga fullt ut eftersom jag satsade 6 timmar på att måla igår! Så geografi och psykologi, prepare yourselves! Because i'm not gonna take it easy on you two..
 
Blackberryisland fick målningen heta... Ärligt talat så brukar jag namnge mina målningar det första namn som dyker upp i huvudet såatte, det fick bli blåbärs-ön. Grejen är att musiken som spelades samtidigt heter Blackmill så jag döpte den till fel namn... -.- Men det känns fel att byta namn på dem när de redan fått sig ett, stackrarna då, så därför gör jag inte det.
 
Denna målning har en liten historia bakom sig. Flickan på bilden sitter på en högt uppsatt svampformad-ö och ser ut över det oändliga havet. Hon är lite smått bekymrad men glad. På bilden är hon precis i början utav historien, sen lägger hon sig ner och andas in den varma sommarvinden. Efter en stund reser hon sig och kisar mot solljuset, tänker en stund och börjar sedan att dansa. Efter ett tag känner hon sig lite ensam och skapar sedan en manlig skepnad av gräset, vinden river och sliter i allt och gräset blåser nästan bort men hon försöker igen. När hon är nöjd blåser hon på gräsgestalten och bort faller allt gräs. Det som finns kvar är en pojke som står och ser lugn ut. De ler mot varandra och flickan lär honom att röra på sig, de börjar med att göra spegelrörelser och tillslut står de och dansar likadant, han har nu blivit en riktig människa. Och det slutar med att de bara ligger i gräset och tittar upp mot skyn. :)
 

Respektera min "typical svensken" integritetsbubbla!

Vissa antastar, andra råkar ut för vinterbussar...
 
 Förlååt för att jag är världens segaste på att prata när det gäller vloginlägg... 
 
 
Sötaste morgonmyset ever. Sen kollade vi på Ice Age 4!
 
 
Glad andra advent på er!
 
 
Då vintern visar upp sin kyliga skönhet
 
Länge leve musiklandet
 
 
Fast vid hållplatsen...

Förväntan

Ska till Saluhallen ikväll. Hoppas man kommer in för, vad gör man annars? Om vi inte gör det av någon anledning får vi gå vidare till BJ i stället.
Det är så fånigt att man som 18-årig vuxen medborgare inte ska få möjlighet till att kunna komma in på ställen där man vill roa sig. Att komma in på ett ställe där det serveras alkohol PLUS ett dansgolv är bara till för så mycket mognare vuxna!                   (21-åringar). Så ska vi stackars 18-åringar ledset släpa oss iväg in på en pub där det inte finns möjlighet till varken motion eller lyckorus.
Alltså, dessa regler är enligt mig helt oetiska och orättvisa mot dem som vill dansa och ha kul. Vem ska få ha rätten till att bestämma hur mogen en människa är? Vem har rätt att fatta beslut om man får komma in eller inte? Vakterna som sköter insläppet får göra precis vad de har lust med. De kan leka precis hur elaka och spydiga de vill gentemot folks klädsel, ålder, utseende... Allt.
De måste känna sig som makthavande härskare som kan göra lite som de vill. Just på denna lilla plats - utanför ett hus som innehåller ett dansgolv... eller två. Är det 18-års gräns eller 21-års gräns får ni hålla er till det!  Jag är en ung vuxen, men det räcker inte till alla gånger. Så när har man lyckats tagit emot titeln "En tvättäkta vuxen"? Är det kanske så att man inte ska vara barnslig längre, när man nu blivit "vuxen"? Eller ska man se äldre och mognare ut? Vad nu det innebär... Jag tänker då inte "växa upp" och bli "tråkig". Nej, jag är barnsligt mogen skulle jag säga. Jag vet att jag har utvecklats både psykiskt och fysiskt de senaste åren. Men jag tänker alltid vara den spralliga, socialt småawkwarda, spontana och fritänkande personen som är just jag, enligt mig då. Andra får såklart ha sina egna uppfattningar om de vill. :)
 
 
Min sminkning för ikväll. Dålig upplösning tyvärr... Men det blev fint irl!
 
 

No clubbing but pubbing

Helloo!
 
Igår gick jag ut med mina vänner. Hade egentligen velat gå ut och dansa (som vanligt) men vi hamnade på William's. Det blev också trevligt! vi lyckades ta oss ut i "god tid" runt sisådär 9 då det fortfarande fanns några få sittplatser kvar. Vi träffade många vi kände och folk vi inte kände. Det blev en skön blandning utav folk. Men när argumentet "Är det en afterwork ikväll eller? Det finns ju så mycket gamla här..." sades blev situationen lite lustig när jag svarade "Haha men tänk när vi blir "gamla", då kanske det kommer sitta några ungdomar och säga precis samma sak som vi gör just nu." Tystnaden efter det bestod av tankar såsom "Neeeh, inte kommer vi bli så där gamla heller..." eller "Fast, det dröjer ju en evighet innan vi kommer vara så där gamla i alla fall". Dock kommer vi komma fram till den dagen, den sorgen! Fast jag tror egentligen inte att det kommer att vara en sorg då den dagen infinner sig. Har man levt och gjort det man har haft lust med som ung så att man känner att man tog vara på sin ungdom så kommer man nog känna sig både nöjd och tacksam över sin ålder.
 
 
 
 
 
 
Skönt med en riktigt utsökt frukost när man känner sig lite bakis efter natten. Känner mig kontsigt nog ovanligt fräsh efter att ha somnat runt 4a tiden. Mina planer för idag är aningen sega - men viktiga... Jag ska försöka ta mig an att läsa några kapitel geografi om vulkaner, vittring och om istid. Wiiiee känns såå kul och intressant, känner ju redan hur jag kommer få mycket beröm för mina istidskunskaper i framtiden om jag verkligen satsar inför det här provet!! Yeah.
 
 
 
Favoritmacka + favorit-te. Kantä bli bättre!
 
 
 
Fick lite frukost-sällis utav min bebis
 
 
 
 
 

Simon's Cat

Blev presenterad inför denna sjukt gulliga och roliga youtubesida för några år sedan av en vän. Hittade tillbaka hit just idag, åh vilka nostalgiska känslor jag fick! Haha, älskart. Alla Simon's Cat- videos är helt underbara och träffsäkra när det gäller katters beteende. Enjoy!!
 

Som en dold värld

Hej kära kära liv. Jag är så glad innuti just nu. Vet inte varför jag känner såhär. Jag beter mig ju inte konstigare än vanligt men just nu har jag någon konstig bubblande glädje inombords, vi får se om det har något att göra med frihet. När man skrivit och skickat in något man stolt skulle visa upp känns det bra, samtidigt som att man precis fått tillbaka ett prov som gick bra, till och med över förväntan. Därför är jag glad idag. 
 
Blackmill åh gud. Älskar detta musikaliska dubstep-band, jag får världens härligaste musikvideos i huvudet om sommarbris, lycklig kärlek, en förstörd planet som skall räddas. Ja, någon gång SKA jag lyckas få ut mina tankar på film, jag MÅSTE lyckas med det här. Det känns som en slags livsuppgift jag har, att sprida lycka, att sprida kärlek och att plantera tankar hos människor som förändrar. Genom min kreativitet hoppas jag kunna påverka människor. Inte hela världen såklart - även om det vore en dröm, men några få skulle göra mig så glad. Känner hur mitt hjärta slår fortare och ihärdigare, jag känner en stark känsla av styrka och mod när jag pratar om konst och kreativitet. Kanske är jag skapt till att sprida kreativitet, vem vet. Om ödet finns är det nog så. Ja, det får vi väl se! Hahaha låter som att jag fått en släng av storhetsvansinne över mig, but don't worry im not that cazy...yet.
 
Feint – Horizons - Original Mix Hittade den här låten nyss. Jag blir helt galen inombords för den är så epic.
 
 
KÄRLEK. ÄR. BÄST!
 
Det är ungefär sånt här jag har inom mig:
 
 
 
 
 
 

Skoltrötta stackare

Jag älskar din röst.

Du gör mig så glad.

Kan jag inte bara få krama dig hårt och länge?

Skulle göra det för evigt om du lät mig..

 

 

Har skrivit uppsats i ca 3 timmar nu. Vill inte mer, orkar inte. Suck. Läste nyss ett blogginlägg på henshorna.blogg.se om skoltrötthet m.m. Tycker synd om de barn som ska få betyg redan i årskurs 6 nu. + deras betygsystem som är svårt att få bra betyg i om man inte är född med superhjärna, grattis till dig i så fall. What's your secret? Jag tycker inte om sättet vi bedömmer människor på. Om vi får bra betyg, är vi bättre människor då? Blir man mer "duglig" som människa om man får MVG i en kurs än om man klarar sig med ett G? Ja, jag blir så sur på det här. Det finns ju inget annat sätt att bedöma mänsklig kunskap på. Jag erkänner, jag har ingen aning om hur vi skulle kunna få det att fungera på ett annat sätt.. Men att sedan få uppleva unga människor som inte levt än, redan vara trötta på livet? Kommer det bli ökad depression om trycket på dem ökar desto mer? det får vi väl se om några år då media har undersökt ungdomars psykiska ohälsa ännu en gång.

 


Lyssna på den här låten, den är så fin. Blackmill – Evil Beauty

 

 

 

Lite gamla feelgood-bilder jag tog för ett tag sen
 
 
 
 
 
 
 
 

Magisk dubstep.

Filosofiuppsats på G! Wish me luck.


Detta är jag

Felicia aka:
Foofie, Felle, Fille, Filli, Flis, Flisan, Isa, Fjärtiz...
 
Soundtrack – Foofie
 
Enya – Caribbean Blue
 
Lebo M – He Lives in You
 
E.S. Posthumus – Nara (Theme to Cold Case)
 
The Cast of ''The Lion King 2: Simba's Pride'' – One of Us
 
Alan Simon – Ouverture: Anna Dei Gratia
 
Nick Phoenix – Protectors of the Earth
 
Future World Music – New Beginnings
 
Dark Tranquillity – The Mind's Eye
 
Walt Fowler – Now We Are Free
 
Seal – Kiss From A Rose
 
Kings Of Leon – Closer
 
 
 
Enjoy folks.
 

Vinterväder! ▼▲

 
 
Löv maj jacka, lajk en eskimå here aj kommer så be preparerad lovli vinterfrend!
 

MMmm smell it.

Mamma står i köket och jag sitter i soffan.. För lat för att röra mig så vi ropar istället.

Mamma: Har du tagit hand om henne idag!?
Jag: Vaah?
Mamma: Har du gett henne vatten!?
Jag: NÄE... JO, ALLA!
Mamma: Ta hand om henne, och bajset!
Jag: Vem!?
Mamma: Ta hand om bajset.......BAJSET!

Det var tydligen så att en av katterna hade lagt en fin korv i en av lådorna. Alltså, det här är nackdelen med att ha katt för de går på toa hela tiden.. Speciellt när man har gäster hemma(!) Då passar de lurigt på att lägga ett antal ordentligt väldoftande parfymkorvar så att stinkaromerna flyger runt och välkomnar gästerna samtidigt som jag försöker övertyga dem att "känna sig som hemma". Alltså, det är ju ingen idé att försöka förfina det faktumet att katter skiter. Det känner vi allt till mycket väl, i alla fall vi som ofta lekte i alla dessa magiskt kreativt konstruerade fantasibubblande lekparkernas sandlådor som barn. </3

 

 


- Jag är ju så söt, det gör väl inget om jag lägger en fjärt?
 
 
- Oops..
 
 
 
Maow.
 

Ups and downs in English

Hur vi mår. Hur jag mår. Bra? Jo, jag mår bra eller det tror jag i alla fall. Vi har alla våra ups and downs eller hur. Det är väl det som är livet, vi måste uppleva och genomlida vissa perioder för att unna uppskatta det andra. Har lust att skriva på engelska så jag gör nog det.

It’s so cold outside. Yes it is damn cold outside. I wish I could just fly away to something else, another life maybe but what would that life be like. What do I want? I know what I want, well, at least I tell people what I want, including myself. Yes, I know what I want and I aint gonna let the dream go off me easily at all. I’m a fighter. After I just wrote this I felt the encouragement I just made. I now feel more secure again, isn't this crazy? I think so. But on the other hand… I am kind of insecure deep down, yes I am. It is easy to say I am perfectly fine all the time, that nothing is wrong with me, I am OKAY. But am I really? Mostly yes. I told myself and made a rule that I wouldn’t write depressing things on here. I want to boost people, and myself  so that I can look back to this in the future and read about my life and the thoughts that i had and see that they are actually perfectly fine. I bet it’s this weather that has made me so blue, or maybe I’m just tired, maybe I will feel better tomorrow.. And school, oh god. School is making me so crazy stressed right now, I can’t calm down. I wear a mask of calming eyes, calm smiles, secure. The mask represents a woman’s outside which is a confident woman. I am a confident woman mostly but we do have our downs as well.

I hate the beauty industry. No, I hate the propaganda they are advertising everywhere. It’s for nothing good. It makes us people insecure about ourselves and it tear us down bit by bit. I am not going to let it get its guilty hand over me, even if I know for sure that I am very concerned about the way I look. And too often, I admit. I like to put on makeup, I like to feel pretty yes, but who doesn’t really? Who doesn’t? However, I do like myself most of the time, or try to like myself for the way I am, me, with no makeup on. The pure girl without any secrets hiding beneath make up. The plastic face so many women wear nowadays. Sometimes I wish I was a man with no makeup on. They don’t trick people into thinking they are good looking. People like them for the way they are. I like that. I know guys have lots of self-esteem problems as well and that they are not happy with the way they look all the time either but right now I’m focusing on this fake face that we girls walk around with.

And right now. I would so happily kick love in the ass. Why isn’t love working out for me the way i want it? Sigh… I don’t know, it makes me so sad. I am not desperate. I know I’m not. But… I keep on with this longing. I want to wake up next to a sweet lovely guy in the bed and kiss him on the cheek, then put my head on his shoulder and fall asleep again…That is like the biggest wish I have right now except for my future plans….. Yeah. But yes, I want to cuddle and kiss. That is what I wish for. I don’t need someone to make me feel good or pretty or happy or anything. It’s just the cuddly part that I love. I just love the romance, oh yes I do.

 

 

 


Grekisk ost-flirt

Hej hoppsala! 12 Stones – Crash
 
Kram och kyss på er alla som läser min blogg, det är så himla kul att ni tycker om att läsa det jag skriver! nawieeee jo ja jöh möööh!
 
Ikväll har varit en mysig kväll men jag ska börja med då skolan slutade. Besökte lustiga parken med vännen G och kollade på allt möjligt kult, läckert, konstigt och freaky. Därefter gick vi hem till mig och drack te och myste till musik och lite allmänt datanördande. Strax efter G gick hem hoppade jag in i duschen eftersom jag kände mig som ett isblock till lik :(. Den underbara vulkanheta duschen fick mig att känna mig som som en helt ny människa!
 
Mamma hörde sedan av sig och sa att hon var på stan och undrade om jag behövde en ny vinterjacka men att jag måste skynda mig. Det fanns mycket fina jackor på intersport. Det är REA! :D så skyyndaaa på ni som behöver något varmt nu när den bittra kindbitande vinterkylan tillslut anlänt. Hittade en jättefin blå dunjacka, det är första gången jag köpt en jacka i den färgen så nu har jag blivit ett vinterblåbär :) Fick också en svimfärdigt supergosig korallrosa gosetröja som jag blev totalt störtkär i! wihh så lycklig över den. Även om materiella ting inte kan göra oss lyckliga under en längre tid så är jag ändå väldigt tacksam för att jag fått dessa två fina förskottspresenter :)
 
 
 
Senare gick vi till en grekisk restaurang och åt middag, det var ett riktigt fint litet krypin kan man säga :) Beställde för första gången i mitt liv en vegetrisk rätt.. Men det var ingen höjdare kan jag säga. Visst var smaken helt okej men konsistensen var åt snigelhållet och njae jag är inte så mycket för att konsumera slämmiga rotfrukter. Servitören som var närmare 40 kom fram och sa att han hade sett att jag åt utav min mammas tzatsiki (det ingick inte i min mat) så han erbjöd sig att hämta lite extra bröd med tzasiki till mig. Jag blev förståss glad och tackade glatt, nämnde att han kunde få ta med sig min tallrik eftersom jag tyvärr inte uppskattade konsistensen på min mat. Han såg lite förbryllad ut först men log sedan brett och frågade om jag tyckte om ost, ja visst svarade jag och då sa han att jag skulle få en special ostbricka. Sedan log han lite flörtigt och gick iväg. Efter en stund kom han tillbaka med en fin tallrik med en prydligt placerad sallad + nån slags stekt ostaktig sak. Han hoppades på att det skulle uppskattas. Jag bra log. Haha inte varje dag man blir flörtad med utav en gammal servitör... Eh.
 
Ska inte dra ut på allt som hände sen men jag blev mätt i alla fall! Sitter just nu i soffan bredvid mamma och myser, ska snart sova. Så, natti natti!
 
 

Allmän fakta

Skolan suger. Utan mina kära vänner skulle jag inte överleva, ni fyller mig med trygghet, hopp och kärlek!
 
 
 
 
 
 

Life is made out of experiences


Glad Söndag :)

HÄ*j och hallåäe Trevor Jones – The Kiss
 
Idag har varit en mycket fin dag! Tog bussen till Gränby för att köpa nya jeans (hade så otroligt tråkiga gamla jeans så jag nästan hellre gick naken) Det slutade med att jag shoppade loss för ca 3000.. .tror jag :) Tur man har lite besparingar från då man jobbade i somras ^^
 
Gick ut och in i omklädningsrummet ca 5 gånger bärandes på gigantiska högar med kläder, skämdes nästan över att ge H&M personalen extra jobb haha. Men jag fick också jobba, klä av och på ytterkläder är otroligt jobbigt i längden, det vet ju vi som bor i Sverige.. Feett me jobb åhåhåhåh..ååh
 
Vet inte om jag ska vara en sån där mainstream bloggerska som tar kort på allt "Dethär och dehär o dä har jag köpt  i den och den affären och det kostade såå och så myckeet" Nej. Orkar inte. Folk får väl kolla in dem när de ser mig istället!
 
Sen kom gulliga pappa dit! Frågade om han kunde hjälpa mig att betala för ett  par vinterskor men då erbjöd han sig att köpa ett par åt mig, blev så glad att jag hoppade runt :P Så det blev ett par jättesöta kängor från Nilsson. Gött!
Sen satt vi på ett café, jag åt en lussekatt och pappa ett wienerbröd. Efter det tog han hand om mina kassar och åkte hem. Jag gick då till Vila och shoppade lite till haha. Men jag behövde verkligen en ny garderob!
 
Senare träffade jag min härliga vän Johan och vi gick och kollade på första advent-fyrverkerierna. Det var helt fantastikt vackert! De spelade Euphoria och avfyrade fyrverkerierna i takt med musiken. Så fint att jag gång på gång gjorde konstiga flickiga ljud för att beskriva hur fashinerad jag blev. yeah... that's what i do..
Sedan gick vi hem till mig och jag gjorde i ordning vego wok (smarrigt) tillsammans med te, weird kombination det blev hahah.
 
Gick nyss till Lutis och köpte 3 kakpaket + naturgodis så nu sitter jag och tjockar mig och det känns bra!
 
Advent-tjao amigos och amigas!
 
 
 

Firelovee lalaal..

Då var man klar med bilden, alltså hur mycket man än fixar och donar blir jag inte nöjd! Vill ju att det ska se så realistiskt ut som möjligt men den nivån är jag långt ifrån, jaja men efter 7 timmar är detta resultatet. 7 timmar?? jag måste bli snabbare känner jag... Anyway, ejnoy folks! :D
 

Kreativitet in my heart

Detta är skissen på mitt arbete inför erotikan.
Den förväntas bli helt klar idag. Sov ut som aldrig förr tills nu, även fast jag gick och la mig runt 2.. inte bra haha jag lovade mig själv när jag klev ur sängen på morgonen att jag skulle få sova så fort jag kom hem. Det var det löftet som fick mig att orka hålla kvar fokus igår. A-ja, är rätt så pigg nu i alla fall!
 
Den här tjejen inspirerar mig något otroligt med sin musik, hennes musikvideos är fulla med själ. Älskar det. När jag lyssnar på musik kan jag själv se egna musikvideor i mitt huvud och hon gör en riktigt cool tolkning med sin kreativa hjärna och musik. Lovelovelove