Ellie Goulding

Vackra människa, underbara musik... Det är intressant hur olika kändisar jobbar och vad de har för stilar, älskar dem som vågar vara sig själva och skapa något äkta från sitt hjärta. Känns i alla fall som att Ellie Goulding gör det.
Min favoritlåt med henne är Ellie Goulding – Lights - Single Version mmmmmm myys... Känner för en kopp te nu.
 
Redigerade bilden som fan-sidan lade upp
 Morgonmys ♡

Sitter med min härliga kopp te och njuter av musiken som strömmar ut ur högtalarna. Älskar Spotify! Vad vore jag utan dig kära musikvärld? Jag behöver musik dagligen, så fort jag blir ensam eller ska någonstans sätter jag på musik, dras då in i en helt annan värld, allt som händer runtomkring mig blir till en musikvideo.
Det är lite flummigt att jag kan framkalla vad jag vill när jag lyssnar på musik, kan tänka mig t.ex en giraff som går förbi över gatan, lunkar fram tuggandes på några blad. Haha, det gör jag bara för att det är kul, men det händer sällan - sittandes väldigt uttråkad i en bil eller tåg, då fantiserar man vääldigt lätt.
 
Tinie Tempah – Till I'm Gone - feat. Wiz Khalifa spelas just nu i min 6 timmar långa spellista uhh... 
Nackdelen med en så fantastiskt stor frihet med musik är ju att jag alldeles för lätt tröttnar på musik, förr i tiden gick man och köpte en LP-skiva som man spelade i flera år... Nu tröttnar jag efter några dagar. Fy!
 
Köpte nya boots igår! Har sett väldigt många som har sånna men kunde inte låta bli, de är ju för snygga :D + att jag verkligen behövde ett par nya höstskor!
 
Hejs och hopp! 

Kjolahopp!

- AH!!
 
Då har man alltså startat en blogg, yay!... Hur det känns? Nog lite främmande och sådär luddigt pirrigt som man inte riktigt kan sätta foten på, eller fingret..
 
Här sitter man i alla fall tillslut, på den erkänt kända normalt sett skvallerdömda sidan blogg.se och har valt layout! Ville ju hemskt gärna ha ett såntdärnt glamoröst pro-utseende men då måste man väl betala och njaäeh känns inte så lockande när man är en sisådär någorlunda fattig student.
 
I alla fall så har jag i denna lilla nyfödda gullegullsötaförtillfället-blogg tänkt mig att ladda upp mycket bilder på allt mellan himmel och jord! Det blir för det mesta det som jag har skapat, dvs ritat, fotat, redigerat och tycker om helt enkelt!
 
Hejs och hopp!