Förväntan

Ska till Saluhallen ikväll. Hoppas man kommer in för, vad gör man annars? Om vi inte gör det av någon anledning får vi gå vidare till BJ i stället.
Det är så fånigt att man som 18-årig vuxen medborgare inte ska få möjlighet till att kunna komma in på ställen där man vill roa sig. Att komma in på ett ställe där det serveras alkohol PLUS ett dansgolv är bara till för så mycket mognare vuxna!                   (21-åringar). Så ska vi stackars 18-åringar ledset släpa oss iväg in på en pub där det inte finns möjlighet till varken motion eller lyckorus.
Alltså, dessa regler är enligt mig helt oetiska och orättvisa mot dem som vill dansa och ha kul. Vem ska få ha rätten till att bestämma hur mogen en människa är? Vem har rätt att fatta beslut om man får komma in eller inte? Vakterna som sköter insläppet får göra precis vad de har lust med. De kan leka precis hur elaka och spydiga de vill gentemot folks klädsel, ålder, utseende... Allt.
De måste känna sig som makthavande härskare som kan göra lite som de vill. Just på denna lilla plats - utanför ett hus som innehåller ett dansgolv... eller två. Är det 18-års gräns eller 21-års gräns får ni hålla er till det!  Jag är en ung vuxen, men det räcker inte till alla gånger. Så när har man lyckats tagit emot titeln "En tvättäkta vuxen"? Är det kanske så att man inte ska vara barnslig längre, när man nu blivit "vuxen"? Eller ska man se äldre och mognare ut? Vad nu det innebär... Jag tänker då inte "växa upp" och bli "tråkig". Nej, jag är barnsligt mogen skulle jag säga. Jag vet att jag har utvecklats både psykiskt och fysiskt de senaste åren. Men jag tänker alltid vara den spralliga, socialt småawkwarda, spontana och fritänkande personen som är just jag, enligt mig då. Andra får såklart ha sina egna uppfattningar om de vill. :)
 
 
Min sminkning för ikväll. Dålig upplösning tyvärr... Men det blev fint irl!
 
 


» Frida

Rekommenderar Etage om du vill dansa :) Gratis inträde innan kl 10, karaoke, dansgalv och skönt folk - och 18-åringar kommer in!

Svar: Mjooeh men Etage har inte så jättebra rykte vad jag har hört :) Tack för tipset endå! Kom in på Saluhallen och hade en yättebrao natt!
Felicia O. Art

2012-12-08 // 22:32:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback