Lacka ur på genusreklam

 
Salif Keita – Ladji - från AFRICANA
Mysigaste spotifylistan: Africana
Varför? Jo, man fattar ändå inget så det spelar ingen roll vad de säger...
 
Ligger i soffan och scrollar nedför facebook-nyhetsflödet just nu. Fick syn på ytterligare en banbrytande nyhet. UNDERKLÄDER SOM FÅR DIG ATT SE SMALARE UT! Alltså, vart är världen påväg!? Seröst. Ska vi bli påhoppade via alla infallsvinklar nu? DUGER vi inte som människor!? Jag är redan beroende av att försöka se bra ut, varför peppra på mig med denna skit. Suck. De är ju ändå photoshoppade 14 gånger så varför ens bry sig?
 
 
Jag kommenterade:  -..- ännu ett sätt att få oss att känna att vi inte duger, blir så irriterad samt att killen är grön? Varför ska kvinnorna lysa utav skönhet när han får vara grön... skulle han kanske se mer "gay" ut om han hade hudfärg eller vad är problemet?
 
Så lack. SÅ SUR. Vill bara skrika. Eller överreagerar jag nu? Kanske lite. Pms varning på mig..
Men de andra i kommentatorfältet verkar tycka som jag och skriver ironiska kommentarer om att folk bör ta tag i sitt liv och träna istället, tycker jag låter bra. MAN SKA INTE GÅ PÅ SÅN HÄR SKIT! För det första så är det hederskränkande för hela mänskligheten och för det andra tar de kort på folk som redan ser ut som gudar och för det tredje så tror jag inte att produkterna fungerar.... Och om de ens fungerar och "stramar åt" mina kärlekshandtag så kommer jag utan tvekan få en arg mage som signalerar att jag måste bajsa. Jag totaldissar Evas korrigerande underkläder med en käftsmäll.
 
 
 
Btw.
Någon mer än jag som tycker att stammis-reklamen för friskis och svettis är mer skräckinjagande än motiverande?? Känner mig inte alls sugen på att gå dit och träna...  Fast ja, jag tränar ju aldrig så jag ska väl inte säga nåt hehäh... Exakt just nu sitter Molly på mitt hår i soffan och biter i det. Hennes andedräkt stinker.. men euuwh. Mina kattungar är söta men hon är faktiskt lite snuskig. Glömmer ibland att tvätta sig osv... Snuskkatten nr 1..
 
Träna med mig eeeheheheeehehehehehehe... njae trorintedeva
 
Älskar dig ibland Google, hjälper mig att hitta precis vad jag vill ha

 
 
Instagram updates:
Bara för att.
 
 
Magdans i provrumet.
Jag tar låååång tid på mig att prova 10 klädesplagg för, jag är som en svamp när jag är ute och shoppar (vilket betyder att jag gärna provar allt jag hittar i alla affärer) Resultatet blir är att jag är mer än jätte-seg och kompisar brukar tjata på mig at jag måste skynda mig MEN jag har faktiskt träffat min över-MAN. Johan. Vet inte riktigt hur lång tid exakt men skulle uppskatta att det tog ca en timme för honom att prova 4-5 par jeans... Suck. Skulle dansa runt och fjanta sig (hade dock inget emot det) när han provade dem. Jaja, ska inte säga nåt för han är ju så charmig. Suck, är man kär så är man! Jedward-frilla?
 
 
 
Nästa gång Molly kommer och tvättar mitt hår...
 
 
Godis är gott = dubbelhaka på 3 veckor. Måste sluta..
Kanske behöver jag Evas tips ändå...?
Hahaha nee det är ju bara att svälta sig och fasta i några evigheter tills man ser ut som en pinne.
Suck, varför så oroliga....?
Nemas problemas.
 
Nä men nu måste jag verkligen sticka för blåsan håller på att spricka.
Jag drack nämligen precis två liter te förstår ni
 
 

Random Livsglädje

Hallå där!
 
Livet leker vår och nätterna blir allt längre.
Igår var några tjejer och jag ute och härjade, denna gången var vi på Birgerjarl igen. Förut tyckte jag om DJ:en de har där men nu är han mest irriterande skulle jag vilja säga. Han är först och främst den som styr över all musik vilket ger honom en sorts makt. Dock är han bajstrist och jag ville bara gråta. Nä, fast, ändå litegranna eller jo ja.. va? Dansade, knuffade, gick, brottades med befolkningen för att komma fram till bardisken där DJ-snubben hoppade runt stod stelt och klickade på lite knappar så att förra årets danslåtar + den urtjatade "DU BYGGER BYGGER UPP OCH DU RIVER RIVER NER"- låten trumpetade ut ur högtalarna. Den får mig alltid att hoppa lika högt utav "lycka".
 
På detta vis gick vår lilla pratstund ut:
 
Jag: *Vinkar fibrilt med händerna för att få killens uppmärksamhet*
 
DJ-snubben: *Vickar lite på en platta samtidigt som han diggar med kroppen åt vänster*
 
Jag: *Vinkar med en hand närmare hans ansikte*
 
DJ-snubben reagerar inte.
 
Jag: *Vinkar snabbare och mer irriterat*
 
DJ-snubben vaknar till ur sin musik-koma och ger ifrån sig ett irriterat: "VAD?"
 
Jag: "KAN DU BYTA MUSIK TILL NÅT ÖÖH, FRÄSIGARE!?"
 
Dj-Snubben: "VAH!?"
 
Jag: "MUSIKEN ÄR LITE TRÅKIG, KAN DU BYTA LÅT!?"
 
Och svaret jag fick var...
 
Vände mig sedan irriterat om till vännerna och berättade vad som hände, sa något klatchigt i form av hur trist han var och livet fortsatte. Sedan bytte han av en annan DJ - till min lättnad... 
 
Lixom, när ca 5-6 låtar efter varandra suger och man märker att majoriteten av de betalande besökarna dansar på ett sätt för att visa "Jag dansar bara för att jag faktiskt inte har en plats att stå ensam i ett hörn och gråta för att musiken här inne är tråkig" borde DJen FÖRSTÅ att man INTE FÅR FORTSÄTTA med sina konservativa tankar om vad för musik folket vill ha. Han borde förstå att kunden alltid har rätt och att han har MINDRE rätt..
Men vad ska man göra då när den dåliga musiken fortsätter att strömma ut ur högtalarna? Stå still och bua? Nej, det fungerar inte. Det ända man kan göra åt saken när en irriterande låt spelas upp för 4:e gången är att skrika med som aldrig förr tills rösten dör ut. Annars måste man återigen tillbringa 4-5 minuter med att gunga fram och tillbaka samt ge folket runtomkring sura blickar bara för att dom klarar av att sätta på sig ett smile trots det faktum att låten suger bananskal.
En random snubbe daskade till mig på rumpan. Fan att jag inte hann daska till honom på kinden tillbaka. Men men, livet kan inte alltid vara rättvist, ellerhur? Nää... I want you to be aware of the fact, that will revenge myself if we ever meet again big boy.
 
 
 
 
På tal om ingenting.
 
Träffade en tjej i öh onsdags när jag matade änderna, hon gjorde också det. Så vi började att prata om änderna helt random och kom in på alla möjliga djur-ämnen. det visade sig att hon också är vegetarian, älskar hippie-saker och efter att vi bytt nummer så smsar vi tydligen precis likadant dvs vi använder samma ord och flummiga meningsbyggnad. Tänk att man "haffat" kompis på 15 minuter! Det här händer ju inte! Weird. Vi ska faktiskt gå och fika redan nästa vecka :) Tjoho!
 
::::::::::::Random livsglädje::::::::::::
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kastrerad.
Såhär mycket tycker vi om tratten!
 
 
 
 
Nu flyger vi ut på nya äventyr!
Ni får ha det så supeerb, nyss åt jag tacos med mamma och pojkvännen min och nu fortsätter myskvällen med film och myspys! awyeah.
goodbye until....the future enter... us!

{ Välkommen Epic och "HEJDÅ till Snow Patrol" }

Våren är på intåg och livet leker. Älskar denna typ av tid. Hjärnan lurar oss att vädret är varmt, solen ler mot oss med sitt bredaste leende. VÄLKOMMEN VÅREN. Välkommen tillbaka. Jag älskar dig så mycket att det inte går att beskriva. Älskar dig som fan. 
 
Jag gillar härmed Snow Patrol.
Lyssna och låt dig svepas med in i en annan värld bortom denna:
A Tributer – The Lightning Strike - Part 1
 
Hörde denna låt för första gången i knät på min kära Johan.
Jag blev helt lyrisk!
Att se denna film är GOD DAMN ett MÅSTE.
 
Detta är också ett perfekt exempel på vad jag brukar se inom mig när jag lyssnar på musik..
Hoppas att jag i framtiden kan skapa något som liknar detta... Denna fantasivärld är helt makalös. LOVE IT!
 
 
 
Kram och kyss. Skolan är jobbig, jo tack jag vet.
Fjärta och njut.
 
BTW.
Denna tjej borde hyllas. Fick se klippet idag och hon (samt vänner) är helt otroliga.
ELOGE till er!

Livet bildbombar och kärleken sprudlar!

Hej Härligheter. Hej Jubel. Hej min skatt.
Jónsi – Tornado
 
Det var ett tag sedan jag uppdaterade på "riktigt".. Men jag har inte haft så mycket att skriva om, eller jo, kanske. Det händer mig mycket varje dag men jag har inte känt mig motiverad förens ikväll. Förlåt.
 
Sitter just nu på golvet i sovrummet hemma hos mamma med en sprattlande galen tokig 6veckors liten kattunge i knät. Hennes namn är Beauty Bon Bon. Men jag skulle nog vilja ge henne smeknamnet ...Socker! (kanske, hon är ju så sockersöt) Hon är också som "Bu" i filmen Monsters Inc, inte rädd för någonting här i världen utan välkomnar gladeligen ett stort fladdrande täcke med stormsteg (eller ja, en decimeter i tass-steg.)
 
 
Bror "Born to be alive"
 
 
Det har nu gått två veckor sedan lovet tog slut. Känns som evigheter sedan redan. Jag ska färga håret rödare i morgon :) Blev inte helt nöjd förut, lite för mörkt för mig. Jaja, vi får se hur det blir med det!
 
Här nedan kommer en bildbomb om vad som har hänt! .......
hihi
 
 

Nu är det ju snart vår, men för en vecka sedan såg faktiskt sverige lite annorlunda ut :)
 
Lilla haren var på besök igen, den brukar värma sig i solen på baksidan här :)
 

Vi ska skapa en bild i photoshop som läxa i webbdesign. Uppdraget var att skapa en framsida till katedralskolans hemsida, och den som gör den finaste vinner GODIS!
Blev nervös eftersom jag inte förstår ett skvatt om hur photoshop fungerar.
Men efter ca 5 timmar var jag klar! ;)
 
Förra veckan deltog jag i en modellcasting till runway för en skola och jag hade faktiskt turen att bli vald!
Hade denna outfit på mig då, fast bytte till ett svart linne sen :)
Tror tillställningen ska ske den 7 maj på Grand!
 
I torsdags så gick jag på skolans musikal "Legally Blonde"
Alla var fruktansvärt fantastiska.
Är stolt att gå med dessa elever på min skola!
 
 
Målade en ny bild i helgen... :)
 
 
I söndags gick jag på date med Johan. :D
Runt 18.00 blev jag informerad att förbereda mig att komma hem till honom.
Var väldigt pirrig eftersom den lite halvt spoilade sena alla <3 dags middagen skulle bli första gången som någon bjöd mig på middag, på detta sätt. 
Då jag kom dit bemöttes jag utav en otroligt underbar kyss. Sen ledde han mig ut till vardagsrummet!
Åh, han hade tänt massa romantiska ljus och bjöd på Lax i hummer och rom-sås med pressad potatis och sallad.
Det smakade himmelskt!
 
Dis vas min look
 
Därefter gick vi på bio! "Du gör mig galen" Minns inte originaltiteln. Men den rekommenderas!
Riktigt rolig och speciell för sin genre.
 
På vägen dit fick vi syn på en säkert 3dm lång istapp i ett träd.
Helt sjukt!!!!! VARFÖR!?
 
Hasselnougat med... knas?
 
Detta gjorde mig YTTERST förvirrad.
 
På bion kom Judit och Judit från Com Hem reklamen. Kunde inte låta bli att skratta för de gjorde sin version av Gangnam Style... Såklart. -.-
 
 
Charmör nr 1 <3
Så söt. Orkar inteeh.
 
 
Och nu över till fler weird saker...
 
Jag erkänner,
att jag inte skulle få för mig att köpa denna bok om jag hade barn...
 
Denna gubbe la till mig i går SAMT 2 andra personer som går i min klass.
Creepyy.....
 
Känner mig inte motiverad att klicka på reklam vanligtvis, och inte direkt nu heller...
I don't wana have more followers :(
 
 
 
GOD FORTSÄTTNING PÅ ER!
 
stjärt.

Smink vlogg

 
Har tänkt länge på at det vore skoj att visa hur jag sminkar mig... Detta är då ingen tutorial riktigt, snackar mycket om allt möjligt, det går lite segt meneh. Ah.
Gjorde denna i onsdags för att mitt liv var segt... jaja
Enjoy folks!!!!!