Som speed-dating fast herre-gud-vad-det-inte-tar-slut

 

EU diskuterar ingående de snussmaker som får finnas (som de ändå inte kommer att få sälja i Europa) samtidigt som de vägrar att diskutera den omstridda abortfrågan. EU anser nämligen inte att abort är en kvinnlig mänsklig rättighet.

Det kostar 30kr i timmen att parkera utanför jobbet här. På ett år står man med sin bil på en och samma plats 8 timmar om dagen, istället för att åka utomlands och upptäcka livet utanför jobbet.

Alla kan vara modeller. Definiera ordet model. Alla människor är en avbild av sig själv, vilket är den personens egna kroppsform och genuppsättning. 5% av amerikas befolkning har en sk "modellkropp". SKÄRPNING! Om vi då 95% NORMALA människor, som inte modeller, är vi då vackra? Eller behöver vi då kanske en personlighet för att täcka upp för vårt så hiskliga utseende? Jag vet nog. Samhället är korrupt och FEL! Stoppa detta med ett uppror en gång för alla! Låt oss kasta skit, bananer, plommon och fågelbajs. Hi, Im not fat, Im healthy! :) So shut the fuck up.

 

Öppnade nyss ett brev som jag inte skulle ha öppnat. Häh. Nu måste det skickas om tydligen och krångla runt. Felåt ._.'

Alltså, jag skulle inte vilja bo i Killstad. Blir nojjig bara jag tänker på det.

Det kom en sprudlande glad kille hit nyss med fruktkorgen som levereras 2 ggr i veckan. Han hade vitt linne och slitna sommriga jeans, var mörkhyad och hade rufsigt rastahår. Kunde inte låta bli att le. Tänkte på att det kändes som en film för allt var så fixat. Såg nästan ut som att han precis kom från regnskogen.

 

Lyssnar på låten Gods and Demons. Därefter dyker det upp en registrering med en liten trasig stackars hörapparat i. Stämningen av musiken gör att jag plötsligt får känslor för den lilla plastbiten som ligger där alldeles trasig och ensam.. Åh!

Skrev nyss in en gubbe som är 103 år gammal. Shiiiiiit! Bra jobbat gamle gosse!

Petronella från Strängnäs ville bli psykolog. Hon föddes med en naturlig begåvning som gjorde det enkelt för henne att erhålla personkemi med allt och alla. Hennes inre glöd brann för att hjälpa folk med deras bekymmer och hon fanns alltid på rätt plats vid rätt tidpunkt för att trösta både syskon och vänner. Fritt främmande människor öppnade förvånansvärt lätt sina hjärtan utan en droppe alkohol i blodet och berättade om sina innersta farhågor och drömmar för henne som mer eller mindre plågade dem. Petronella behöll därefter deras hemligheter i en kista med obrytbart lås i sitt hjärta tills den dag då hon funnit en lösning. Petronella var bra på att skriva noveller i skolan och fick MVG i allt som hade med svenska att göra. Dock var hon inget vidare geni när det gällde andra ämnen. På vårterminen i trean under hennes gymnasietid drömde Petronella om att bli psykolog. Sommaren därpå fick hon beskedet om att hon hamnat på reservplats 468. Vad gjorde Petronella för fel? ...Hon gjorde aldrig något fel.
Petronella ställde samma fråga till samhället och samhället svarade: Kära lilla barn. Det spelar ingen roll om du är född till att bli världens mest framgångsrika psykolog. Inte ens om du vore stöpt i psykologformat. I denna värld måste du tänja på gränserna, se ut över dem. Du duger inte som du är med dina få MVG. Ingen bryr sig om dem. I denna värld ska du vara bra på ALLT inom ALLT! HÖR DU!!

ALLA postgubbar/killar/män (det är tydligen ett mansdominerat-jobb) är så himla trevliga! Alltid lika glada och önskar en att ha en bra dag fyllt med solsken och kärlek. (Okej inte riktigt, men nästan) VI BEHÖVER FLER GLADA MÄNNISKOR! Fler borde alltså jobba som brevbärare. Här har vi ju beviset. Samt bevis på att det inte bara är svåråtkomlig framgång och pengar i sikte som gör mänskligheten lycklig!

Ögon mötte ögon. Han såg trött ut. Jag såg ännu tröttare ut. (inget romantiskt) Vadå, det är väl inget konstigt alls. Vi gick bara över awkwardsgränsen med cirkus förtioarton sekunder. Inget konstigt alls.. Jag kände mig bara fett obekväm efter det.

Ibland tänker jag mig hur audionomerna stampar på burkarna som apparaterna ligger i. De kan vara helt förstörda alltså nu pratar vi om vanliga plastburkar med lock, typ som dem man kan kissa i osv. Stackars plastburk. Ligger där och skriker när den blir trampad på... Please also have lives!

Haaaaa. Skrev "Justering av slak." istället för "Justering av skal." Det fick mig att tänka på penis.

Abra kadabra simsala prutt, nu vill jag uttrycka min ilska och ta ett skutt! Och ämnet ÄR......... Nånting som jag kommer att komma på lite senare. Och kaffe är egentligen inte så gott. Man dricker det bara för att lura hjärnan att man egentligen är totalt utdöd på energi. Koffein mina damer och herrar. Koffein.

Man ska inte försöka klämma fram idéer. De bara dyker när man minst anar det. För mig kommer dem fallandes likt en bomb med tickande klocka (ca 2 sekunder) för hur länge den stannar i mitt huvud så att jag lixom måste kasta mig till mobilen för att skriva ner den. Det händer i ca 90% av fallen då jag har jättemassor att göra. Men vad gör väl det Pontiak? Ingenting... Ingenting.

Sitter och ser koncentrerad ut med fokuserade stränga ögonbryn. Shit vad jag kommer få rynkor i förtid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stämplade mig själv så jag nöps. Det gjorde SÅ ONT! Precis som knivar när man slinter och skär sig själv. Man tänker lixom men, jag trodde vi var VÄNNER! Men knivar är precis som ormar. De låtsas vara ens vän men vänder man ryggen till önskar de livet ur en och stabbar en i mörkret när ingen ser.... Eller hör... Om man inte skriker, och har fönstret öppet, och någon hade bestämt sig för att ta en nattpromenad, och gick utanför just ens eget fönster, just den tidpunkten, som inte lider utav grovt nedsatt hörsel, som äger en hörapparat (i detta fall) som fungerar, och att personen i fråga orkar göra rent öronen (mycket viktigt), för personen är renlig av sig, för personen har lärt sig att det är bra att vara lite renlig nån gång ibland iallafall och att tops inte alltid är helt fel att borra in efter en lång, varm, härlig... dusch

Alla ser så tråkiga och allvarliga ut när de inte skämtar med varann här inne.. 5 pers som längtar till semestern, det förstår jag. Men jag har iallafall party i min skalle! wuhu. Sitter och diggar för mig själv. Folk måste tro jag är socialt missanpassad eller nåt. Utbrast nyss "Åh kolla en guldig hörapparat! Kolla! Ah mah gawd, its so be-a-utifuul!"

Äh...ah. "Fel färg på hörapparaten. Ska vara sten, se notering på kartongen." ..... Jaså, förlåt? Ni vill inte ha någon hörapparat. Ni vill ha sten. Jag ge er sten. Gå Hämta Bam Bam och Tarzan.

I morse gick jag och handlade laktosmjölk. Killen i kassan såg skitsur ut och såklart skulle jag räcka honom en 50kr rabatt-lapp som tydligen bara fungerade i Uppsala (såg sedan att det stod H&M på den så det hade ju inte funkat ändå) men han var så sur! Jag menar där står jag stressad och andfådd och vill bara ha min laktosmjölk. Och det ända jag får är skit! Hade sån lust att säga "Jaa.. Alltså det är ju faktiskt inte BARA du som är trött på morgonen. Drick kaffe och gaska upp dig!" Fast sen kom jag på att han kanske hade varit med om värsta traumat i morse och det hade ju inte jag... Så jag lät bli, för den här gången.

 

På ett ställe av ett papper står patientens adress med minipytte bokstäver så att man måste anstränga sig till det yttersta för att kunna tyda skriften. Herregud, jag är väl ingen falk heller. På ett annat ställe på samma papper skrev dem addressen igen med MEGASTORA bokstäver. Herregud, jag är väl ingen mullvad heller.

Det är ju nästan så att tanken på att få återse sin älskade igen efter en månad av stor saknad gör saknaden ännu värre när det bara är två veckor kvar. Tomheten känns större och hungrigare på själ. Man äts lixom upp inifrån på något sätt. Tanken på den förutspådda perfekta dagen då vi ses. Tanken som beskriver det ultimata mötet med den ultimata kyssen strax efter. Åh. Den mannen. Han är lite som Ernst. Ni vet, Sommar mer Ernst? ... Har inte sett det men, det verkar ju bra.

 
 

Comments plz

Hej, vad tycker du/ni om det jag skriver? Kommentera gärna! Strunta i att skriva namn om du är blyg. Skriv tex superåsnan, grodan boll eller den majestätiska masken. Och om det är någon som vill att jag ska tycka till om exempelvis varför saxar alltid varit ett problem för mig kan jag göra det! Aj need som inspiration if ya knå wat i mean. Kyss!


En dag av tankeström, tankeverkstad, tänketankar, lerkruka osv.

En katt välte ner en kruka. Massvis med jord på golvet. En annan katt tog tag i min skål med mjölk och flingor och drog för han ville ha kärlek. Hände sen? Mjölk över hela mig. Surt. På kvällen var det dags för fil och flingor. Trött mamma skakar på filpaket utan lock. Jag täcks återigen ofrivilligt utav kall mejeriprodukt. Vi gapskrattade. Allt hände i köket, det var kaoz. Invigde sedan duschen. Det var wuunderbaaar!

Kokade jordgubbar häromdagen, det blev till jordgubbssylt. Åt det med lite vaniljsås. Och vet ni vad? Det smakade exakt som risifrutti.

Alltså. Om man är brevbärare. Har man då en nyckel som kan öppna alla portar som har kodlås? Tillgångarna på inbrott blir ju då oändliga...

Jag lyssnar på hög dirty house musik, hör inget, likt en skalman på middagslur. Mina hörlurar stänger in mig i en bubbla där bara musikvärlden existerar med andra ord. En man från posten stod bakom mig och viftade med armarna för att fånga min uppmärksamhet. Hur kunde det få mig att vända mig om? Intuition? Tydligen. Magiskt ögonblick där hörni.

Alla människor har ett unikt personnummer. Vi är ett system.

Jobbar som sagt med att registrera in och ut hörapparater på serviceavdelningen. Ibland hjälper jag även till på logistiken. Inte det underbaraste jobbet men jag kan inte klaga. Ibland kommer det in brev och adresser, namn etc som får mig att skratta gott. Vissa personer talar till och med om sina hörapparater som om de vore deras heliga partners... Men oftast är det obildade audionomer som har njuren på fel plats. Hör här: (Felbeskrivnig av icke fungerande hörapparat) "När batteri sätts i facket och han stänger batteri facket, det har hänt att batteriet åker ner i facket enl. kunden. Vänligen kolla detta." Ursäkta mig, men har du inte lite fel i svenskan? Rättar man grammatiken så är detta fortfarande ett mysterium. Vad vill männskan mig?

Ibland känner jag på mig om ett reg:nr har skrivits in tidigare någon gång och mycket riktigt så stoppar programmet mig strax därpå. Skriver in ca 50-100 hörapparater varje dag som är sönder och några av dessa har varit här förut någon gång mellan år 08 och 13. Känslan av att den har kommit hit förut kan ibland vara stark och jag har rätt. Är det människans sjätte sinne som dyker upp kanske? Det som djur har, de kan ju kommunicera genom att skicka tankar till varandra. Tänk om vi kunde det förr i tiden som "djur" urtidsapor... Vissa kan sånt idag men de flesta av oss är varken öppna eller mottagliga för det. Antagligen för att vi lever ett sådant komplext liv numera så vi har inte användning för andra sätt att använda hjärnan/kroppen på eftersom det beteendet inte behövs. Tror dock att alla kan lära sig det. Kanske jobbar jag på ett sätt så jag får kontakt med just den delen av hjärnan? Vad vet jag. Vi vet ju knappt 12% av vad vår hjärna är kapabel till ännu. Så döm den inte för den frenetiskt sockersugna geléklump den så må vara. Döm inte boken efter skalet... Omslaget.. Skinnet? Eh ..ni fattar.

Här på arbetsplatsen har alla sina egna uppgifter. Check. Men ändå så frågar de varandra om saker de undrar över stup i ett. Varför är det så för? Och hur lång tid kommer det att ta för dem att lära sig allting när de nu frågar hela tiden...? Fylls aldrig dessa luckor av ovetskap med vetskap så att de inte behöver fråga längre?

Nä, alltså vet ni vad? Det kommer ofta in beställningar på nya hörapparater där audionomerna frågar efter "hudfärg"...... Ursäkta mig men, senast jag kollade fanns det inget som kallades för "HUD-färg" vad menar dem? Svart, mörkbrun, ljusare mulatt? Gulaktig? Rosa? Beige? Guldig-hudton? Elle kanske orange? RASISTER! En skickade in "Hej, hudfärg tack. Patienten kommer från Somalia". Tillåt mig att småle. Förväntar de sig att man ska veta vad denna patient har för genetisk kod i sin hudton? Eller ska jag behöva googla somalier för att sedan dra en slutsats på den ungefärliga medianen av hudton tillhörande en typisk somalier? Skärpning!

Väntar på pendeln mot Uppsala nu. Kan inte vänta tills jag får återse min nyfixade söta charmiga rosa tappra trogna lilla cykel! Åh. Vissa älskar sin bil. Jag älskar min cykel.

När jag kommer hem ska jag laga nåt gott och sen fortsätta med att flytta in. Tycker faktiskt att det är kul att inreda. Skatta dig lycklig partner! Ohoy oh'boy. Här har vi en riktig krutmorsa med riklig hemkunskap i bagaget! (Jo, men jag är feminist också).

Frestelsen för närodlat tog överhanden. Hoppade ivrigt och ambitiöst efter körsbär i fredags. Mobileo såg då sin chans och tog tillfället i akt att börja övningsflyga. Hade tyvärr varken lärare eller flygtillstånd så hon störtlandade rakt ner, i asfalten. Så kan det gå! Fick gipsas på plats samt plåstras om ordentligt för att försäkra fortsatt överlevnad. Hon visade täcken på livsgnista (ca 7%) och kämpade vidare. Belöning bestod av påkostat måleri från känd konstnär inklusive röd tuschpenna. Livet fortsätter.


Har flyttat

Borde prata om flytten. Den har varit otroligt krävande och det börjar likna ett hem. Alla elektroniska grejer fungerar, jag är ett geni. Lovar att det nya hemmet kommer lukta kungligt när jag är klar med det. Är inte glad åt städning men när jag sätter igång blir det RENT. punkt. 
 
Ska lägga upp före och efter bilder sen, vi ska få nya golv, tapeter, spis, kylskåp, köksluckor, köksbänk, inhägnad balkong till katterna + andra småsaker. Yea. Tillfälligtvis är allt gammalt så det suger ju. Tanten som bodde där innan vi tycker att de mörkblå kladdiga gamla luckorna är charmiga. *smh* Nej . . . 
 
Låt mig utrycka min ilska: JÄVLA fanskapta fantadig mobil. När jag pratade med Johan igår i mobilen blev inte skärmen svart (tydligen) som den ska bli när man håller mobilen mot örat. Så den "levde lite rövare" medans vi pratade i tele. Den gick in på internet osv. Nu när jag idag fick lust att läsa tidigare sms så går det inte. HELA chatthistoriken från den första dag vi pratade på den här mobilen är för alltid raderad. Fml på riktigt. Känner mig så tom och ledsen. Jag lider inte av det just nu men kommer aldrig kunna njuta av dem i framtiden när jag är ledsen. Men det kanske var meningen? Så att han skickar de bästa till mig senare från sin mobil (om han nu kan gå längre bak i tiden) ska sen skriva ut dem och ha dem i vår scrapbook.
 
Har ingen mascara idag. Bara lite puder runt ögonen så man inte ser ut som ett skyggt glosögt morgontrött vidunder. Antingen ser jag somrig och fräsh ut i denna idé eller så ser jag ut som en ögonfranslös skogsmulle klädd i människokostym. Eller så gör ni er egen tolkning, lite som konst eller nåt. ÅHH, BEKRÄFTELSE!
 
Borde bli filosof. Jag tänker så mycket. Ofta med fokus på samhällskritik...osv.
Antingen köper jag en magnum sensation/almond/dark/white/diamond/pokémon för sisådär 20kr och får heta läppar med naturligt brun fräsh fyllig look på köpet, eller så står jag över och förblir 20kr rikare... Tror jag behåller mina egna. Kan ju spruta in botox, leka sensuell och övernaturligt åtråvärd en annan dag om jag vill.Helvete

Helvete.


En vardag i livet

Hej där :) sitter just nu på pendeltåget, det går 56. Och där, nu åker vi. En dag av arbete, en dag av ryggont. Är man inte anpassad för ett arbete att packa post, fakturor och sortera apparater är man inte, eller så har jag kanske bara en dålig rygg? Minns att jag fick hänvisningar av en doktor för många år sen att jag borde träna upp muskulaturen i den. Aja, är man lat som fan så är man. Skaffade ett gymkort för två år sen ungefär. Hur många gånger gick jag dit? Två. Två gånger! Wow det är så att man borde skämmas... Får hoppas på att folk nån gång gör lika slösaktiga inköp som jag.

Nu gäller det att hålla hårt i stålarna! Efter dessa veckor av arbete (brainmeltdown) så ska jag försöka ta körkort. Körkort... Det kortet kommer bli nyckeln till självständighet, man måste ju ha en bil såklart men jag vill kunna känna mig oberoende någon annan om jag vill åka någonstans. Haken är bara den att jag är så himla osäker på mig själv, hur ska JAG av alla människor lyckas ta det? Fast många lyckas ju iof, me. De säger alltid DET ÄR SVÅRARE ÄN DU TROR! Jaha? Så hur klarade då du av det?? Vet inte..

Åt en macka nyss, med marmelad och ost på. Innan det en skål fil. Jag tog de sista flingorna.

På lördag flyttar vi, känns konstigt. Har bott på denna plats i ett år och det är redan dags att ge sig av. Vi får se hur det blir, kommer iaf få eget rum nu! Tak och lov. Då kan man leva rövare bäst man vill med sin pojkvän utan att behöva tänka på att föräldern kan dyka upp när som helst haha.

Fan va jag älskar Johan alltså. Har aldrig älskat någon så mycket i hela mitt liv. Vi är helt enkelt rätt. Vi passar ihop på alla sätt och vis. Dessutom är vi bästa vänner, skrattar åt det mesta men kan även prata allvar. Vi berättar våra innersta känslor och tankar för varandra och stöttar varann när det känns svårt. Nackdelen är att vi blivit beroende av varann. Han åker bort idag, till Luleå. Så nu blir det 4v utan min ängel. Som tur är har vi köpt flygbiljett så jag ska komma och bo där i 2 veckor! Tänk så fantastiskt! 2 veckor med sin själsfrände!
Ska man vara ytlig så har han inte bara ett vackert inre, han är otroligt snygg också. Kan inte fatta att jag har världens mest attraktiva pojkvän! Ah, ibland har man sjukt med tur!

På tal om ingenting. Kollade nyss upp från mobilen och fick ögonkontakt med en kvinna snett mittemot mig. Hur länge har hon iakttagit mig? Eller såg vi på varandra just i samma ögonblick så nu tänker hon samma sak om mig? Gåtor som dessa passerar min hjärna varje dag. Jag begrundar mycket varje dag. En positiv sak med mitt jobb är att man sitter och tänker mycket. Man får tid för att reflektera kring livets gåtor. Det mesta går som på räls nu.

Önska mig lycka till :) Pussar