Vattumannen

Hahahaha! Har alltid varit skeptisk till horoskop men veckorevyn har verkligen prickat in helt rätt. skrattade mig igenom mycket eftersom det är läskigt likt...
Jaha, detta är jag då:
 

Vattumannen 20 januari – 18 februari

Vattumannen styrs av Uranus, som står för förändringar och nytänkande. Vattumannen är ett intellektuellt lufttecken som kännetecknas av sin förmåga att tänka självständigt och sina något excentriska drag. Vattumannen är ofta en idealist som andra upplever som vänlig och samtidigt lite bortkopplad. Vattumannen är ett fix tecken och är ofta uppslukad av de idéer och visioner som de tillfälligt har – men som kan bytas ut vilken minut som helst. De är som mänskliga uppfinnare som ständigt experimenterar sig fram genom olika tankar. 

 

Du vill dejta en… Vattuman

Så tar du kontakt… Oftast tar Vattumannen kontakt med dig utan att du är helt säker på hur det gick till. Men om detta inte är fallet och du ser hen på avstånd, se till att komma nära, göra eller säga något kanske lite oväntat för att få hen att minnas dig, och försök visa hur lite du bryr dig om vad folk tänker om dig. Vattumän fascineras av stark individualitet och tröttnar snabbt om inget nytt händer. Visa många olika sidor av dig själv, och visa framför allt stor självständighet. En diskussion om något du brinner för, helst idealistiskt, är heller aldrig fel.

Tänk på… Att Vattumannen inte själv är säker på vad hen vill, eller hur hen ska komma dit. Det kan hända plötsligt när det väl händer, men vägen dit är ofta snårig. Hen behöver en tydlig ledsagare ibland men är egentligen inte blyg för din ärlighet. Mycket av Vattumannens emotionella bearbetning pågår i hens huvud, så försök inte hetsa fram några ömhetsbetygelser. De kommer när de kommer. 

Så får du hen på fall… Genom långa diskussioner om allt från filosofi till teknik. Gör din Vattuman sällskap på cykelturer och till biblioteket, och försök få till spontana möten där hen inte hinner tänka så mycket. Intellektuellt sällskap är en riktig turn-on för hen, så se till att du är påläst och redo för diskussion. En udda sorts humor är också vanligt hos Vattumannen, och en känsla av att du tycker om din Vattuman för hens skarpa intellekt är aldrig fel.

 

 



» E

Hah! stämmer
Längtar till hon lägger upp veckans horoskop, borde dyka upp snart tycker man..
KYSS

Svar: Det har hon gjort, inte så kuel alls... Depp depp depp :( Kraam
Felicia O. Art

2012-11-19 // 10:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback